Hírek

Nagy tervei vannak a Disney-nek a Jégvarázs-sorozattal

Még meg sem érkezett a harmadik Jégvarázs-film, már a negyedik is készülhet – jelentette ki Bob iger, a Disney vezérigazgatója a Good Morning, America című műsorban.

Utoljára 2019-ben járhattunk Arendelle zúzmara borította világában, és könnyen lehet, hogy a készülő Jégvarázs 3. sem az utolsó alkalom lesz egy fagyos kirándulásra. Még azt sem tudjuk, mikor érkezik az új felvonás, már az újabbról is említést tett a Disney vezérigazgatója. Bob Iger november 16-án, egy népszerű amerikai reggeli műsorban nyilatkozott a munkálatokról, miszerint a Jégvarázs 3. mellett lehet, hogy egy negyedik is készülőben van. „Ezekről a filmekről nincs sok mondanivalóm. Jenn Lee, aki a Jégvarázs első és második részét is rendezte, a Disney animációs csapatával keményen dolgozik nem egy, hanem két történeten.”

A hírt később Kristen Anderson-Lopez dalszerző is megerősítette,

aki kollégájával, Robert Lopezzel közösen írják a Jégvarázs következő két epizódjának slágereit.

Semmi meglepetés nem lehet abban, hogy a Disney ennyire ragaszkodik a Jégvarázs-franchise-hoz. A 2013-ban megjelent animációs film hatalmas kasszasiker lett, egymilliárd fölötti nemzetközi összbevételt hozott, folytatása pedig még magasabbra hágott. Azóta a vállalat vidámparkot és merchandise-lehetőségeket is kiaknázott a márkából.

A Jégvarázs 3. premierjéről egyelőre nincs konkrét információ, még a bemutatás évét sem hozták nyilvánosságra.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com