Hírek

Készülhet a Loki második évada

Loki-Tom-Hiddleston

Hivatalos: Loki legalább még egy évadra visszatér a Disney+ kínálatába.

Loki című sorozat, a Marvel univerzum hatalmas népszerűségnek örvendő antihősével a középpontban, már a kezdetektől sikert aratott: a bemutatója a Disney+ platform legnagyobb premierje lett. Tom Hiddleston játékában a karakter most visszatérhet legalább egy új évad erejéig – írja a MovieWeb.

A visszatérést az utolsó epizód végefőcímébe rejtve jelentették be.

Loki sorozat a 2019-es Végjáték után vette fel a fonalat egy olyan alternatív valóságban, ahol a címszereplő életben maradt – és nem csak a Marvel ismert eseményein túl, hanem a történelemben és saját krimi-thrillerében is keresztülutaztatta a karaktert. A sorozat számos új szereplője is nagy sikert aratott a közönség köreiben, nem is beszélve Loki meglehetősen egyedi variációiról más-más színészek alakításában.

A második évad történetéről nincsenek információk, de Hiddleston szerint „új lehetőséget jelent a multiverzum felfedezésére”. Nate Moore, a Marvel stúdió produkcióért és fejlesztésért felelős alelnöke pedig azt nyilatkozta, hogy véleménye szerint Loki még számos évadra elegendő lehetőséget tartogat magában.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com