Hírek

Akcióra fel! Készülhet A feláldozhatók negyedik része

Zöld utat adott a Lionsgate a The Expendables széria negyedik felvonásának, amelyben Sylvester Stallone és kis csapata is visszatér, ráadásul új színészek is csatlakoznak a bulihoz.

2014-ben találkozhattunk utoljára A feláldozhatók csapatával, ahol a bagázs már akkorára rúgott, hogy jóformán egy közös poszterre alig tudtak ráférni. A tizenegy éve indult sorozat azzal a koncepcióval kelt útra, hogy összehozza húsz-harminc év VHS-korszakának legnagyobb B-kategóriás akcióhőseit egy vidám közös projekt érdekében. Sztori az nulla, karakterkémia örülünk, ha van, cserébe rengeteg zúzás, robbanás és egysoros volt a nézők jutalma. A film többek közt azzal vált hírhedtté, hogy a három legsikeresebb amerikai akciósztár, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone is megjelent, ráadásul közös jelenetben.

A folytatások pedig csak tetőzték az élményt, de az egyre öregedő és fáradó széria még inkább hakni jellegűvé tette a filmeket.

A Lionsgate stúdió végül sok év után engedélyezte a The Expendables 4. elkészültét: a forgatás októberben kezdődik. A produkció része maradt a 75 éves Sylvester Stallone, aki nélkül elképzelhetetlen lenne a film. Mellette Jason Statham, Randy Couture és Dolph Lundgren a biztos maradók. Az újak között pedig köszönthetjük a rapper 50 Centet, valamint Tony Jaa harcművészt, aki az Ong-Bak filmekkel vált ismertté – legutóbb pedig a Monster Hunter című katyvaszt dobta fel jelenlétével.

Till Death | Parents' Guide & Movie Review | Kids-In-Mind.comKids-In-Mind.com
Megan Fox a Till Death című filmben

A leginkább meglepő újítás viszont Megan Fox, aki az utóbbi években kisebb filmekben próbálta meg megmutatni, hogy nem csupán egy fényt visszaverni képes gyönyörű modell, de olyan színésznő, aki képes egyedül is elvinni egy filmet a hátán. A feláldozhatók tesztoszterongőzös atmoszféráját biztosan képes lesz kiegyenlíteni.

A filmet a Need for Speed kaszkadőrből lett rendezője, Scott Waugh készíti. A bemutatódátum egyelőre nem ismert.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com