Hírek

Készülnek az új Mad Maxek?

mad_max_3_thunderdome_8Lesz-e Furiosa az új Mad Maxekben?

George Miller, az idei mozis év egyik legnagyobb, legőrültebb filmjét, a Mad Max – A harag útját tető alá hozó rendező egyáltalán nem biztos benne. A két, már előkészítés alatt álló folytatásban a tervek szerint csak egyszer, futólag tűnik fel a Charlize Theron által emlékezetesen játszott harcias, félkarú nő.

– Még nem vagyok biztos – nyilatkozta a neten George Miller. – A következő részben nincs benne, de a további meglévő történetekben egyszer találkozik még Max és Furiosa. Egyelőre fejlesztjük a sztorikat, még bármi megtörténhet.

De bármi is történik A harag útja hőseivel, várni kell rájuk.

– Mindenképpen lesz folytatás, könnyen lehet, hogy egyszerre két filmet fogunk leforgatni – nyilatkozott a fáradhatatlan rendező, akinek elszántságára talán az a legjellemzőbb, hogy nemrégiben visszautasította a felkérést: irányítsa ő Az acélember 2 forgatását. – De először szeretnék rendezni egy nagyon kis költségvetésű mozit, amiben nincsenek sem kaszkadőrök, sem speciális effektusok.

Avatar

IC Press

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya