Hírek

Két Batmannel támad a The Flash friss előzetese

Barry Allen balul sikerült időutazása miatt őrült multiverzumot ígér a SuperBowl alatt debütált Flash: A Villám (The Flash) előzetese, amelyben Ben Affleck mellett Michael Keaton is visszatér Batman szerepében.

A SuperBowl nemcsak a sport szerelmeseit, hanem a filmrajongókat is elkényeztette idén, ugyanis végre megjelent a várva-várt The Flash-film hosszú és überlátványos előzetese, amelyben Ezra Miller alakítja az időutazásra is alkalmas szuperhőst. Flash története épp a főszereplő botrányai miatt került veszélybe, a fojtogatással, kiskorúak veszélyeztetésével és betöréssel vádolt színész miatt

a Warner Bros. egy időben a film bemutatóját is törölte volna, de végül csak a befejezés mellett döntött.

A 2011-es Flashpoint című képregény sztoriját alapul vevő The Flash története szerint Barry megpróbál visszautazni az időben, hogy megmenthesse édesanyját, de ahogy az lenni szokott, az idővonal összekuszálása balul sül el, így egy olyan világban köt ki, ahol Zod tábornok visszatér, de nincsenek emberfeletti képességgel megáldott szuperhősök, hogy megmentsék az emberiséget. Ugyanakkor útja során két Batmannel is találkozik Barry, így nemcsak Ben Affleck, hanem a legendás Michael Keaton is magára öltheti az álarcos igazságosztó denevérjelmezét.

A nyáron a mozikba érkező Flash-filmet Christina Hudson forgatókönyvéből Andy Muschietti rendezte, aki leginkább a Mama és az Az direktoraként vált ismertté. Barry Allen szerepét Ezra Miller alakítja majd, aki mellett felbukkan majd Ben Affleck és Michael Keaton is Batmanként, míg Supergirlt Sasha Calle testesíti meg, Zod tábornokként pedig Michael Shannont láthatjuk majd.

dr. Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com