Hírek

Két év múlva jön a Szezám utca és a Tom és Jerry egészestés mozifilmben

Anne Hathaway és a Szezám utcavagy az élőszereplős hibrid Tom és Jerry tűnik érdekesebb vállalkozásnak?

Bejelentette két családbarát filmjének premierdátumát a Warner Bros.: a Szezám utca legújabb filmváltozata 2021. január 15-én, az élőszereplős/CGI hibrid Tom és Jerry pedig április 16-án érkezik a mozikba – írja a Comingsoon.

A Szezám utca musical sztárja a jól ismert Muppet-bábok mellett Anne Hathaway, rendezője pedig Jonathan Krisel (Portlandia). A film producerei az Érkezés Oscar-jelöltje, Shawn Levy, valamint Michael Aguilar lesznek. Az alkotók az eredeti Szezám utca készítőit is bevonták a projektbe (ami a katasztrofális Haláli bábjáték esetén nem történt meg).

A Tom és Jerry film rendezője A fantasztikus négyesből ismert Tim Story lesz. Ez lesz az első élőszereplős-hibrid film, amit 2019-ben forgatnak (a második a szintén idén kezdő Space Jam 2 lesz). A rajzolt párost élőszereplős környezetbe helyezik, mint például a 2004-es Garfieldban. Az 1992-es Tom és Jerry a moziban című feldolgozáshoz képest az állatok ezúttal némák maradnak, és a rajzfilmsorozatból ismert burleszk mulattatja majd a nézőket.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
[email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya