Hírek

Két év múlva jön a Szezám utca és a Tom és Jerry egészestés mozifilmben

Anne Hathaway és a Szezám utcavagy az élőszereplős hibrid Tom és Jerry tűnik érdekesebb vállalkozásnak?

Bejelentette két családbarát filmjének premierdátumát a Warner Bros.: a Szezám utca legújabb filmváltozata 2021. január 15-én, az élőszereplős/CGI hibrid Tom és Jerry pedig április 16-án érkezik a mozikba – írja a Comingsoon.

A Szezám utca musical sztárja a jól ismert Muppet-bábok mellett Anne Hathaway, rendezője pedig Jonathan Krisel (Portlandia). A film producerei az Érkezés Oscar-jelöltje, Shawn Levy, valamint Michael Aguilar lesznek. Az alkotók az eredeti Szezám utca készítőit is bevonták a projektbe (ami a katasztrofális Haláli bábjáték esetén nem történt meg).

A Tom és Jerry film rendezője A fantasztikus négyesből ismert Tim Story lesz. Ez lesz az első élőszereplős-hibrid film, amit 2019-ben forgatnak (a második a szintén idén kezdő Space Jam 2 lesz). A rajzolt párost élőszereplős környezetbe helyezik, mint például a 2004-es Garfieldban. Az 1992-es Tom és Jerry a moziban című feldolgozáshoz képest az állatok ezúttal némák maradnak, és a rajzfilmsorozatból ismert burleszk mulattatja majd a nézőket.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com