Hírek

Két év múlva már egy újabb Christopher Nolan filmre válthatunk jegyet

christophernolanA Warner bejelentette, hogy újabb filmet várhatunk Christopher Nolantől 2017-re. A Collider értesülése szerint a rendező személyén kívül egyelőre semmi sem biztos.

Már most fel lehet írni a naptárba, hogy 2017. július 21-én kötelezően moziba indul mindenki, hiszen ez akkor fogják bemutatni Christopher Nolan következő filmjét. Úgy tűnik elég megemlíteni az angol rendező nevét, hogy a rajongók tűkön ülve várják a bemutató napját. A filmről tényleg semmit sem tudni; se a színészek nevét, se a műfaját, de még azt sem, miről fog szólni a történet.

Nolan legutóbb a Csillagok közöttel tarolt a mozipénztáraknál, és vett le (majdnem) mindenkit a lábáról. Mellette gyorsan még egy dokumentumfilmet is összedobott; a Quay Stephen és Timothy Quay animátorokról szól, tehát látszik, hogy nem igazán szeret pihenni.

A készülő Nolan film alaposan megkavarhatja a Warner terveit, hiszen szintén ekkora tervezik a Wonder Woman mozibemuatóját, és abban az évben érkezik majd a Justice League is. A Batman reboot is tervben van, amiben Ben Affleck nem csak a főszerepet játszaná, hanem ő írja és rendezné is a filmet. A Collidernél viszont már azon gondolkoznak, hogy lehet, mégis Nolan ülne a rendező székben. Tekintve, hogy 2012-ben került moziba a A sötét lovag – Felemelkedésa szuperhős Nolan-féle újraértelmezése, elég vicces volna, ha ismét őt kérnék fel. De a logikát általában nem lehet számon kérni a hollywoodi stúdióvezetőkön. Mi inkább azt reméljük, hogy a sok folyatásfilm helyett inkább egy teljesen friss, eredeti történetet láthatunk majd.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.