Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Két kép Goda Krisztina új filmjének forgatásáról

Veszettek Goda Krisztina forgatási  kép2Két kép került ki az internetre Goda Krisztina (KaméleonCsak szex és más semmi) új filmjének forgatásáról. A Veszettek két vidéki fiú történetét meséli el, akik egy karizmatikus vezető felhívására csatlakoznak egy rendvédelmi szervezethez, hogy így tegyenek a bűnözés ellen.

A két kép (kattins a bal felsőre nagyobb méretért!) budapesti helyszínen készült, pedig a Veszettek Kazincbarcikán, Ózdon és Várpalotán is forog majd. A lenti képen a rendező mellett Babos Tamás, a film Balázs Béla díjas operatőre áll. A főszerepben Klem Viktor, Fenyő Iván, Molnár Piroska, Törőcsik Franciska, Bán Bálint, Béli Ádám és Györgyi Anna is látható lesz. A bemutató dátumáról egyelőre nincs hír.

A képek forrása: MTI.

Veszettek Goda Krisztina forgatási  kép

 

Avatar

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Add Comment

Click here to post a comment

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..