Hírek

Két napért cserében két rész – Késik az Obi-Wan Kenobi

Két nap késéssel érkezik a Disney+-ra az Obi-Wan Kenobi – rögtön két részt kapnak azonban a türelmes Star Wars rajongók. 

Ahogy azt már hírül adtuk, a streaming szolgáltató egy menő plakáttal adta tudtunkra, hogy a hat részesre tervezett minisorozat május 25-én érkezik az egeres platformra. A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között, nagyjából az utóbbi előtt tíz évvel játszódó epizódok végül május 27-én debütálnak, ahogy azt megtudhattuk a címszerepet játszó Ewan McGregortól a Star Wars hivatalos Twitter-csatornáján tegnap megjelent videóból.

A sorozatba, mely az a felcseperedő Luke Skywalkert messziről figyelő ex-Jedi magánakcióira fókuszál, viszontláthatjuk az ismét Darth Vader bőrébe bújó Hayden Christensent is, csakúgy ahogy számos karaktert a franchise egyéb epizódjaiból is. Itt lesz például az ismét Joel Edgerton által megszemélyesített Owen Lars, vagy Sung Kang az animációs Star Wars: Lázadók sorozat egyik durva gazembereként. Az ifjú Skywalkert Grant Feely alakítja majd. 

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com