Hírek

Két népszerű sorozatot sem folytatnak a vírus miatt

A Netflix bár berendelte A társadalom és az Ez így nem OK második szezonját, most azonban úgy döntöttek, kaszálják mindkettőt.

Nem igazán akarnak kedvezni a rajongóknak a Netflixnél: a koronavírus okozta forgatási komplikációk miatt úgy döntöttek a streaming szolgáltató háza táján, hogy nem állnak neki két tinisorozatuk további produkciójának. A társadalom egy, A legyek urához hasonló helyzetből indít: egy kisvárosból eltűnnek a felnőttek, és a megmaradt tiniknek kell kialakítaniuk saját kis közösségüket. Az Ez így nem OK, pedig egy kifordított, Carrie-hez hasonló szituációt mutat be egy különös képességekkel rendelkező különc lánnyal a főszerepben.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Az említett sorozatok a második évadjukra készültek.

A társadalomnál már konkrét bejelentés történet az újabb szezon kapcsán, az Ez így nem OK új részeinek forgatókönyvei pedig már elkészültek – a Deadline értesülései szerint. Külön bosszantó, hogy az előző évadzárók nem kerekítették le a történetet, sőt folytatásért kiáltottak.

A társadalom

Eközben a Showtime szintén elkaszálta egy ígéretesnek tűnő sorozatát, a Londoni rémtörténetek (Penny Dreadful) spin-offját, mely Los Angeles-i rémtörténetek: Angyalok városa (Penny Dreadful: City of Angels) címen futott. Itt nem a koronavírussal indokolták az esetet.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Filmtekercs Filmklub s03

Filmtekercs Filmklub

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés