Hírek

Két népszerű sorozatot sem folytatnak a vírus miatt

A Netflix bár berendelte A társadalom és az Ez így nem OK második szezonját, most azonban úgy döntöttek, kaszálják mindkettőt.

Nem igazán akarnak kedvezni a rajongóknak a Netflixnél: a koronavírus okozta forgatási komplikációk miatt úgy döntöttek a streaming szolgáltató háza táján, hogy nem állnak neki két tinisorozatuk további produkciójának. A társadalom egy, A legyek urához hasonló helyzetből indít: egy kisvárosból eltűnnek a felnőttek, és a megmaradt tiniknek kell kialakítaniuk saját kis közösségüket. Az Ez így nem OK, pedig egy kifordított, Carrie-hez hasonló szituációt mutat be egy különös képességekkel rendelkező különc lánnyal a főszerepben.

Az említett sorozatok a második évadjukra készültek.

A társadalomnál már konkrét bejelentés történet az újabb szezon kapcsán, az Ez így nem OK új részeinek forgatókönyvei pedig már elkészültek – a Deadline értesülései szerint. Külön bosszantó, hogy az előző évadzárók nem kerekítették le a történetet, sőt folytatásért kiáltottak.

A társadalom

Eközben a Showtime szintén elkaszálta egy ígéretesnek tűnő sorozatát, a Londoni rémtörténetek (Penny Dreadful) spin-offját, mely Los Angeles-i rémtörténetek: Angyalok városa (Penny Dreadful: City of Angels) címen futott. Itt nem a koronavírussal indokolták az esetet.

Avatar

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya