Hírek

Két újabb jelenet érkezett a Valerian és az ezer bolygó városához

Két újabb jelenetet mutattak meg a hamarosan a mozikba kerülő  Valerian és az ezer bolygó városából, ráadásul Rihanna is mesélt, milyen volt együtt dolgoznia Luc Besson rendezővel.

Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Develgine) a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Valerian azonban többet remél egy egyszerű szakmai kapcsolatnál, ezért szünet nélkül ostromolja partnerét, Laureline-t, aki hagyományos értékrendje miatt, no meg ismerve Valerian kusza nőügyeit, folyamatosan visszautasítja.

Parancsnokuk (Clive Owen) útmutatása alapján következő küldetésük a lélegzetelállító intergalaktikus városba, Alphába vezet, amely egy folyamatosan növekvő metropolisz a világegyetem négy sarkából érkező ezernyi különleges fajjal. Az idők során az Alpha 17 milliós lakosa összekovácsolódott – egyesítették képességeiket és technológiájukat a fejlődés érdekében. Sajnos azonban az Alphán nem mindenkinek ugyanaz az érdeke, láthatatlan erők dolgoznak a háttérben, amelyek hatalmas veszélyt hozhatnak az emberiségre…
A film Jean-Claude Mezieres és Pierre Christin klasszikus képregényein alapul.

A filmet július 20-án mutatják be a magyar mozik.

Rihanna beszámolója a közös munkáról:

És itt nézhetitek meg a két jelenetet a filmből:

 

 

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com