Hírek

Kevesen kíváncsiak már az űrvadászra

A Predator: A ragadozó nem nyitott erősen, de így is sikerült megszereznie az első helyet a hétvégi bevételi versenyben.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Mi sem voltunk oda túlságosan a Rendes fickókat is jegyző Shane Black által rendezett Predatortól, és ezzel a nemzetközi kritikai és közönségi visszajelzések is egybecsengenek. Sokan az év csalódásaként tartják számon a sci-fi akciófilmet, ami ezúttal inkább egy bugyuta vígjáték benyomását kelti. A 88 millióból készült produkció 24-et keresett, ami korrekt szint, de nagy sikert nem várhatunk tőle – főleg ilyen kritikák után.

Igazi vetélytársat nem is lelt a hétvégén.

Az aktuális horrorfilm, Az apáca lett az ezüstérmes 18 millióval – a Démonok között spin-offjának ez már a második hétvégéje. A 22 millióból készült produkció már összbevételét tekintve 228-nál tart. Hiába sikerült silányul Az apáca, várhatjuk még a hasonló tematikájú filmeket a moziba.

Az apáca

Koszorúslányok és a Szellemirtók rendezője, Paul Feig se tudott nagyot durrantani új alkotásával. Az Egy kis szívesség a harmadik helyen landolt és mindössze 16 milliót szerzett. Sikerfilm ez se lesz, de 20 milliós büdzséje után biztos szerez egy kis hasznot a stúdiónak.

A következő hét megjelenései sem nagyon fogják megszorongatni sem a Predatort, sem Az apácát. Eli Roth mesefilmszerű horrorja, A végzet órája (előzetes itt) nem tűnik kihagyhatatlannak. A Rólunk szól című sorozat készítőjének filmje, Az élet maga pedig állítólag szörnyen sikerült – bár ez mikor állította meg a jónépet attól, hogy befizessen egy csöpögős melodrámára.