Hírek

Kevin Costner a Paramount Network sorozatában, a Yellowstone-ban fog játszani

Úgy tűnik, előbb-utóbb mindenki kiköt a tévében. A Paramount Network Yellowstone című sorozatában ezúttal Kevin Costner tűnik fel – olvastuk a Variety.com-on. 

A sorozat a képzeletbeli Dutton család története. A família birtokában van a legnagyobb összefüggő ranch területe az Egyesült Államokban, közvetlenül a Yellowstone Park szomszédságában, ami komoly konfliktusok forrása. A 10 epizódos első évadot ősszel kezdik forgatni, a premier 2018 nyarán várható. Costner a család fejét, John Duttont alakítja majd.

Costnernek ez lesz az első visszatérő szerepe a televízióban, korábban azonban már játszott a History minisorozatában, a Hatfields & McCoys-ban, amiért Emmy, Golden Globe és Screen Actors Guild Awardot is nyert.

„Az a célunk, hogy a legmagasabb szintű történetmesélést vigyük a televízióba

– nyilatkozta Keith Cox, a Paramount Network fejlesztési igazgatója. – Egy olyan ikonnal, mint Kevin Costner a kamera előtt, és a híres Taylor Sheridannal a kamera mögött, nagy dobásra készülünk. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy egy olyan ünnepelt sztár fogja a főszerepet játszani, mint Kevin Costner, egy ilyen fontos projektben.

A Yellowstone az első sorozat, amit zöld lámpát kapott a Paramount Networknél azóta, hogy a Paramount Network márkát rebrandelték 2018 januárjában a Viacom anyacég újjászervezésekor. A sorozatot az Taylor Sheridan fogja írni és rendezni, akit tavaly Oscar-díjra jelöltek a Hell or High Waterért. A produceri teendőket John és Art Linson, Costner, Sheridan, Harvey Weinstein, David Glasser és a The Weinstein Company fogja ellátni.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés