Hírek

Kevin Costnert végül tényleg kihagyják sorozatának fináléjából

A korábbi biztató nyilatkozatok végül nem vezettek eredményre. A Yellowstone ötödik évadjának második fele ősszel érkezik, Kevin Costner azonban már nem szerepel benne, mert másik projekten dolgozik.

Hamarosan bemutatják a magyar mozikban is a Horizont: Egy amerikai eposz című westernfilmet, amely hosszú évek után Kevin Costner első rendezése lesz, valamint egy széria kezdő felvonása is. A projektet évtizedek óta dédelgeti az alkotó, és saját pénztárcájába is mélyen belenyúlt annak érdekében, hogy tető alá hozzá az ambiciózus produkciót, amelyet másfél évig forgatott. Emiatt viszont nem maradt idő a Yellowstone-ra, amelynek forgatása sokkal hektikusabb lett, így Costner végül nem vállalta a szereplést a szerelemprojektje érdekében.

Kevin Costner nyilatkozatai alapján a Yellowstone elkészítése rendkívül szabálytalan ütemű volt, és bár szerette a sorozatot, sőt, aláírt a hetedik évadra is, és készen állt volna visszatérni, végül nem vállalhatta az elköteleződést a folyamatosan megváltoztatott forgatási időpontok miatt.

A színész ezt egy Instagram-videóban jelentette be, és ezzel véget vetett a találgatásoknak.

November 10-én folytatódik az ötödik évad második felével a Paramount Network zászlóshajónak számító neowestern sorozata. A Horizont: Egy amerikai eposz, Kevin Costner legújabb filmje pedig június 27-én látogat el a magyar mozikba.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com