Hírek

Kevin Spacey szinte felismerhetetlen Ridley Scott új filmjében

Megérkezett az All the Money in the World első trailere – Kevin Spacey a John Paul Getty szerepében szinte felismerhetetlen.

A Sony All the Money in the World című filmjének első trailere egy feszült lélektani dráma és egy izgalmas thriller keverékét ígéri. Ridley Scott David Scarpa forgatókönyvéből forgatta a történetet, melyben John Paul Getty (Spacey) nem hajlnadó váltságdíjat fizetni elrabolt unokájáért. A fiú anyja, Gail Harris (Michelle Wiliams) és Getty tanácsadója (Mark Wahlberg) próbálják az ügyet felderíteni.

A valós történetet feldolgozó film december 8-án debütál.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=140&v=6x62O8A8qHw

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya