Hírek

Kevin Spacey szinte felismerhetetlen Ridley Scott új filmjében

Megérkezett az All the Money in the World első trailere – Kevin Spacey a John Paul Getty szerepében szinte felismerhetetlen.

A Sony All the Money in the World című filmjének első trailere egy feszült lélektani dráma és egy izgalmas thriller keverékét ígéri. Ridley Scott David Scarpa forgatókönyvéből forgatta a történetet, melyben John Paul Getty (Spacey) nem hajlnadó váltságdíjat fizetni elrabolt unokájáért. A fiú anyja, Gail Harris (Michelle Wiliams) és Getty tanácsadója (Mark Wahlberg) próbálják az ügyet felderíteni.

A valós történetet feldolgozó film december 8-án debütál.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..