Hírek

Kevin Spacey-t is szexuális zaklatással vádolják

A #metoo kampány nem kímél senkit. Mindenki szennyes titkai előkerülnek, és most Kevin Spacey van a célkeresztben egy harmincéves eset miatt.

Anthony Rapp, a Star Trek: Discovery színésze nyilatkozta a Buzzfeed-nek a napokban, hogy a kétszeres Oscar-díjas Kevin Spacey korábban bepróbálkozott nála. 1986-ban egy partin történt az eset, ami az eddigi információk szerint tettlegességig nem fajult. Spacey feltehetően részegen mászott rá a fiúra, ám a helyzetet bonyolítja még az is, hogy Rapp ’86-ban még csak 14 éves volt.

Sok a tisztázatlan információ az üggyel kapcsolatban. Például nem tudni, hogy mit keresett Anthony Rapp egy felnőttekkel teli bulin, illetve, hogy Spacey tudta-e, hogy egy 14 évessel akar kikezdeni. A Közönséges bűnözők sztárja nagyjából 26 éves lehetett az eset idején.

Spacey az eset kiszivárgása után rögtön nyilatkozatot tett Twitter oldalán, melyben bocsánatot kér Rapp-től. Elmondása szerint nem emlékszik az esetre, csak arra, hogy részeg volt.

Ezek után pedig coming out-olt homoszexualitásáról.

Az ügy még biztosan nem ért véget, ugyanis Spacey erősen feddhető több szempontból. Bocsánatkérését több ismert személy, köztük Rose McGowan és Billy Eichner már elutasították.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya