Hírek

Kevin Spacey-t is szexuális zaklatással vádolják

A #metoo kampány nem kímél senkit. Mindenki szennyes titkai előkerülnek, és most Kevin Spacey van a célkeresztben egy harmincéves eset miatt.

Anthony Rapp, a Star Trek: Discovery színésze nyilatkozta a Buzzfeed-nek a napokban, hogy a kétszeres Oscar-díjas Kevin Spacey korábban bepróbálkozott nála. 1986-ban egy partin történt az eset, ami az eddigi információk szerint tettlegességig nem fajult. Spacey feltehetően részegen mászott rá a fiúra, ám a helyzetet bonyolítja még az is, hogy Rapp ’86-ban még csak 14 éves volt.

Sok a tisztázatlan információ az üggyel kapcsolatban. Például nem tudni, hogy mit keresett Anthony Rapp egy felnőttekkel teli bulin, illetve, hogy Spacey tudta-e, hogy egy 14 évessel akar kikezdeni. A Közönséges bűnözők sztárja nagyjából 26 éves lehetett az eset idején.

Spacey az eset kiszivárgása után rögtön nyilatkozatot tett Twitter oldalán, melyben bocsánatot kér Rapp-től. Elmondása szerint nem emlékszik az esetre, csak arra, hogy részeg volt.

Ezek után pedig coming out-olt homoszexualitásáról.

Az ügy még biztosan nem ért véget, ugyanis Spacey erősen feddhető több szempontból. Bocsánatkérését több ismert személy, köztük Rose McGowan és Billy Eichner már elutasították.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya