Hírek

Ki kicsoda az új Batman előzetesben?

Újabb pörgős és akciódús betekintést kaptunk Matt Reeves Batman-filmjébe, amely végre kicsit többet mutat meg a karakterekből. Ezúttal Colin Farrell is majdnem felismerhető!

A nyár végi első trailert követően itt egy új Batman előzetes, amely továbbra is komor és erőszakos adaptációt ígér a DC és Matt Reeves rendező kollaborációja nyomán.

Az új betekintő pedig több időt szentel a főbb karaktereknek is.

Természetesen a hangsúly még mindig Robert Pattinson Batmanén van, aki egy könyörtelenebb arcát mutatja meg a képregényhősnek. Az ő és a Macskanőt alakító Zoë Kravitz kettőse is több jelenetben felbukkan a mostani előzetesben. Ahogy a Gordon felügyelőt alakító Jeffrey Wright is megjelenik az ikonikus épülettetőn, amely az égbe vetíti a denevéres hívójelet.

Végre Andy Serkis Alfredját is többször látjuk felbukkanni, az eddig teljesen felismerhetetlen Colin Farrell pedig szinte felismerhető a hosszabb képsorokban. A Pingvint alakító színészt igen csak kitömték a szerep kedvéért (mivel Farrell a The North Water után nem akart meghízni egy újabb szerepért), arcát elmaszkírozták. A mostani trailerben azonban már többször is felszólal; ilyenkor pedig könnyebb kilátni és hallani Farrellt a Pingvint adó külsőségek alól.

Az egyetlen arc, amit még ez az előzetes is próbál rejtegetni, az Paul Danoé, aki Rébuszt alakítja majd a filmben. És noha Pingvin és Falcone is szerepel az alkotásban, ezúttal a rejtvények megszállottja lesz Batman igazi ellenfele. Akit ugyan az alábbi betekintő alapján elfog a rendőrség, ez azonban koránt sem jelenti azt, hogy a sorozatgyilkos ámokfutása végéhez ért.

Persze a film további karakterekkel is várja majd a rajongókat. Noha most nem láthattuk őket, de a Batman felvonultatja még John Turturrot, mint Falcone, Peter Sarsgaardot, mint Gil Colson és Barry Keoghant, mint Stanley Merkel rendőr.

A Denevérember történetének legújabb feldolgozására egy ideig még várni kell. A Batman 2022 márciusának elején kerül majd a mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com