Hírek

Ki lesz az új Pókember?

POKEMBER Megérkeztek az első lehetséges nevek Pókember szerepére – írja a collider.com.

Bár a Sony Pictures és a Marvel Studios közös produkciója, a legújabb Pókember-film csak 2017-re várható, az Amerika kapitány legújabb filmjében (Captain America: Civil War) már felbukkan a karaktere. Így pedig máris érthető a sietség, hiszen a filmet egy hét múlva elkezdik forgatni, és valószínűleg nem kívánnak két különböző színészt használni a mostani és a későbbi filmeknél.

A színészekből is jól látható a törekvés, miszerint egy fiatal és friss arcot keresnek a szuperhős megformálására. Az esélyes fiatalok mind 18 és 20 év közöttiek. Találgatni egyelőre felesleges, ráadásul a stúdió a következő hétre már elvileg döntésre jut. A szereplőjelöltekkel ruhás próbákat tartanak, majd ezután döntenek végleg.

A listán szereplő jelöltek pedig:

Asa Butterfield (A leleményes Hugó, Végjáték)
Asa Butterfield (A leleményes Hugó, Végjáték)
Timothée Chalamet (Csillagok között)
Timothée Chalamet (Csillagok között)
Tom Holland (A lehetetlen, Majd újra lesz nyár)
Tom Holland (A lehetetlen, Majd újra lesz nyár)
Liam James (2012, Az első igazi nyár)
Liam James (2012, Az első igazi nyár)
Nat Wolff (Csillagainkban a hiba)
Nat Wolff (Csillagainkban a hiba)

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya