Hírek

Ki szerepel majd a Tőrbe ejtve 3. részében?

Daniel Craig a Tőrbe ejtve 3-ban

Daniel Craig különc nyomozójához ezúttal is becsatlakozik fél Hollywood. A Tőrbe ejtve 3. része talán az eddigi legimpozánsabb színészgárdával érkezik jövőre a mozikba.

A murder mystery filmek a krimi alműfajok legizgalmasabbja – már ami a fontos szereplők és ezzel párhuzamosan az őket megformáló színészek magas számát illeti. Gondoljunk csak Kenneth Branagh kortárs Poirot-adaptációira vagy éppenséggel Rian Johnson Tőrbe ejtve filmjeire.

Mivel az alapfelállás is mindig egy kis csoportra épül, a whodunit lelke pedig, hogy a nyomozóval együtt – még ha késleltetve is ugyan – jövünk rá a gyilkos kilétére, ezek az alkotások tökéletes terepet adnak arra, hogy minél több sztár bevonásával vonzzák a nézőket a mozikba.

A Tőrbe ejtve 3. része, a Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery pedig folytatja ezt a hagyományt.

Daniel Craig ismét Benoit Blanc szerepébe bújik, ezúttal egy kicsit hosszabb hajjal. Hozzá pedig még májusban csatlakozott elsőként Cailee Spaeny (Priscilla, Polgárháború) és Josh O’Connor (A Korona, Challengers). És noha a szereplőkről egyelőre nincsenek hírek, utóbbi a forgatásról megjelent képek alapján egy papot alakít majd.

A sor pedig csak most kezdődik! Hármójukat egészíti ki Glenn Close, Josh Brolin, Mila Kunis, Jeremy Renner, Andrew Scott, Kerry Washington, Thomas Haden Church és a Minden jót, Leo Grande Daryl McCormack-je. Egy ideig Lindsay Lohan és Tom Hardy neve is felmerült, de az ő szereplésüket végül nem erősítették meg a készítők. Legalább is egyelőre nem.

Az újabb Tőrbe ejtve filmet is a rendező Rian Johnson írja majd, a krimi pedig várhatóan ismét a mozikban debütál mielőtt a Netflixre érkezne, ahogy az történt Az üveghagyma esetében is.

A forgatás ugyan már zajlik, de egyelőre premierdátumról még nem tudni. Az biztos, hogy jövőre debütál a film, ahogy szinte az is, hogy ilyen színészi gárda mellett csakis egy újabb szórakoztató alkotásnak nézhetünk elébe.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com