Hírek

Kidding: Michel Gondry Jim Carrey-vel forgat

Jim Carrey truman show

Kidding címmel sorozatot készít a híres francia filmrendező, Michel Gondry. A főszereplő pedig a sorozatban eddig nem látott Jim Carrey lesz.

Mr. Jeff Pickles egy népszerű gyerekműsor generációk óta közkedvelt vezetője általában megszokott mid-life krízisbe kerül, a sorozat 8 része pedig a kilábalás állomásait mutatja.

A nem túl acélosnak tűnő történetet várhatóan a rendező fogja felturbózni. Sokunk kedvence ugyanis Michel Gondry, a francia képzlőművész,aki bármilyen projektbe kezd, egészen biztosak a rendkívül eredeti megoldások. Látásmódja senkihez sem hasonlítható. Az álom tudománya, a Tekerd vissza, haver! vagy a Tajtékos napok rendezője garancia lehet a sikerre. A sorozat írója és producere egyébként Dave Holstein lesz. Ő volt a Nancy ül a fűben című, 8 évadot megélt sorozat producere is. Ebben a Kertvárosi családanya változtass életmódot, és marihuánával kezd dealerkedni.

 

Nem a Kidding az első közös munka

Gondry és Holstein agyament ötleteit Jim Carrey, az Ace Ventura, a Dumb és Dumber vagy Az igenember sztárja valósítja meg. Ráadásul Gondry és Carrey már dolgozott együtt korábban. A szintén rendkívüli fantáziával bíró Egy makulátlan elme örök ragyogása sokunk nagy kedvence lett.

A ’90-es évek nevettető ikonját azonban mostanában ritkán látjuk. Újabb elfeledett hollywoodi sztár tehát, akinek az egyre fakuló moziszerepek után egy tévésorozat hozhat visszatérést. Két ilyen névvel jogosan várom a 2018-as premiert.

(via Collider)

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, felelős szerkesztő. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés