Hírek

Kiderült a The Making of című komédia szereposztása

A The Making of című komédia főbb szerepeiben Diane Keaton, Blake Lively, Richard Gere és Lin-Manuel Miranda lesz majd látható.

A The Making of című komédia történetében egy idősödő házaspár rendezi meg filmként a saját múltját. Ehhez azonban meg kell találniuk fiatalabb önmagukat. A szereplők kiválasztásával párhuzamosan azonban házasságuk alapjai omladozni kezdenek.

Miközben a filmkészítők egy igazi nagy dobásra vágynak, a színészek a valódi történetet szeretnék elmondani. A központi konfliktus a két nézőpont konfrontációjára épül majd.

A Making of producerei Ed Zwick és Marshall Herskovitz lesznek. A felvételeket pedig jövő tavaszra időzítik. A terjesztési jogokért felelős Endeavor Content révén a cím azonban már a 45. alkalommal megrendezésre kerülő Torontói Nemzetközi Filmfesztivál prospektusaiban is szerepel majd a Variety értesülései szerint.

A szeptember 10-én kezdődő fesztivál a koronavírus-világjárvány következményei miatt, Cannes-hez hasonlóan, online és helyszíni vetítéseket kombinál majd.

Keaton a tervek szerint Goldie Hawn és Bette Midler oldalán lesz látható következő filmjében Peter Hoare rendezésében. A Gossip Girl című széria révén szélesebb körben ismertté vált Lively legutóbb a The Rhythm Section című drámában tűnt fel. Gere, aki viszonylag hosszú idő után tér vissza a nagyvászonra, legutóbb a MotherFatherSon című minisorozatban vállalt szerepet. Miranda neve a magyar nézők számára elsősorban A Brooklyn 99 – Nemszázas körzet révén lehet ismerős.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com