Hírek

Kiderült, hogyan tér vissza a Terminátor

terminator-five-r-ratingA maga nemében egyedülálló film lesz a Terminator: Genesis, amely az időutazó kiborgról szóló sorozat ötödik része lesz. Jó ideje folynak a találgatások, mi lesz az új epizód: folytatás, előzményfilm (prequel) vagy reboot, azaz olyan mozi, amely új színészekkel elölről kezdi az egész történetet, ahogyan a Star Trek esetében is történt nagy sikerrel.

Nos, a Moviehole értesülései szerint az új Terminátor-film 3 az 1-ben darab lesz, azaz egyszerre folytatás, előzményfilm és reboot. Ilyen még nem fordult elő a filmtörténetben. A különös megoldás úgy áll elő, hogy a film felidézi az eddigi epizódok kulcsjeleneteit az első rész 1984-es idősíkjától 1990-en át egészen a komor jövőig  a néző mindvégig az időutazó Terminátort követi. Az is biztos, hogy Arnold Schwarzenegger tér vissza a kiborg szerepében, de azt még nem tudni, digitálisan átalakítják-e a külsejét, hiszen az első rész óta mégiscsak öregedett harminc évet.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com