Hírek

Kiderült, hol fog játszódni a Toy Story 4

Árulkodó nemzetközi poszter jelent meg a Pixar sikerszériájának negyedik epizódjához, ami után beindultak a találgatások.

Minden Toy Story-film a maga nemében egyszeri és megismételhetetlen: a tökéletes trilógia minden darabja kellően eredeti ahhoz, hogy ne az elődök nagyságára és a nosztalgiára hagyatkozzon. Reméljük, ez továbbra is így marad. Közeleg ugyanis a Toy Story 4 bemutatódátuma, melyet jövő júniusra tűzött ki a Disney. A történetről nem sokat tudni, annyi bizonyos, hogy jelentősen megváltozott azóta, hogy az első két Toy Storyt is jegyző, Oscar-díjas John Lasseter elfoglalta, majd elhagyta a film rendezői székét. Lasseter egy romantikus komédia ígéretét lengette be. Aztán valami csúnyán félrement a produkcióban, ugyanis a film forgatókönyvírói, Rashida Jones és Will McCormack kiszálltak, miután Lasseter nemcsak a filmet, de az egész Pixar stúdiót is elhagyta.

A rendezői stafétát Josh Cooley, az Agymanók társírója vette át, a film tematikájáról pedig ezidáig nem sokat tudni. Bemutatkoztak ugyan új karakterek, az egzisztenciális válságban szenvedő evőeszköz, Forky, valamint a Key-Peele komikuspáros által szinkronizált Kacsa és Nyuszi. Most azonban kezd kristályosodni, milyen környezetben bontakozhat ki a cselekmény. Az új film valószínűleg egy karneválon vagy vidámparkban játszódhat majd, melyre az új nemzetközi poszter hátterében megbújó óriáskerék, valamint a film címének betűtípusa enged következtetni. Ezzel kiegészülve Nyuszi és Kacsa saját bemutatkozó videója is hasonló környezetben játszódik, így a két figura akár valamiféle karneváli játék nyereményei is lehetnek.

Az árulkodó poszter

Arról, hogy hogyan keverednek hőseink egy vidámparkba, egyelőre fogalmunk sincs. A Disney tulajdonában lévő Pixar filmje jövő nyáron, júniustól látható a mozikban, a karaktereket pedig olyan színészóriások szólaltatják majd meg, mint Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Don Rickles, Estelle Harris, Wallace Shawn, John Ratzenberger, Jeff Pidgeon és Blake Clark.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com