Hírek

Kiderült, ki játssza majd Ellie-t a The Last of Us második évadában

Alighogy befejeződött a hatalmas közönségsikert arató játékadaptáció első évada, máris a folytatásról beszéltek a sorozat készítői, akik szerint Ellie szerepére megfelelő személyt találni olyan, mint tűt a szénakazalban.

A kritika és a közönség is pozitívan fogadta a The Last of Us élőszereplős sorozatváltozatát, mi több, sokan minden idők legjobb játékadaptációinak egyikeként tekintenek rá. Habár a hardcore rajongók nem voltak kibékülve azzal, hogy a játékban Ellie-t alakító Ashley Johnsont – aki egyébként egy zseniális easter eggként a 9. részben személyesen is felbukkant – a Trónok Harcából ismerős Bella Ramsey-re cserélték, most viszont arra is fény derült, hogy a készülő második évadban ki formálhatja majd meg az idősebb női főszereplőt.

„Nagyon szerencsések voltunk, amikor a játékot készítettük. Ashley Johnsonra rábukkani olyan volt, mint megtalálni egy tűt a szénakazalban. Nem gondoltuk, hogy bárki alkalmasabb lenne nála Ellie szerepére. De most Bella személyében találtunk egy másik tűt…” – nyilatkozta a záróepizódot követően a sorozat egyik showrunnere, és a The Last of Us játékok írója, Neil Druckmann.

Druckmann az is hozzátette, hogy mindenképp Bella Ramsey-vel képzelik a jövőt, és ettől csak egyetlen dolog tántoríthatja el őket, ha a színésznő maga kéri, hogy válasszanak helyette mást.

dr. Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com