Hírek

Kihívóra lelt James Bond? – A Netflix eddigi legnagyobb büdzséjével jön Ryan Gosling, Chris Evans és a Russo-testvérek filmje

Ryan Gosling és Chris Evans kettősével, no meg közel 200 millió dollárral a zsebükben ülnek neki a Russo-testvérek a The Gray Mannek. Állítólag a James Bond franchise méreteiben gondolkozik a Netflix – írja a Deadline.

Nagyon úgy fest, hogy máris megvan a Russo-testvérek következő giga nagy dobása: a Bosszúállók: Végjátékért is felelős fivérek Ryan Goslingot és Chris Evanst is megszerezték egyik közelgő alkotásukhoz. A The Gray Man ráadásul csak az első film lenne egy jól futó akció-thriller sorozatban. Kihívóra talált James Bond és Jason Bourne?

Noha sosem voltak anyagi problémái a máig legerősebb streaming oldalnak, hiszen a Netflix a márciusi adatok szerint is közel 183 millió felhasználóval rendelkezett – és ez a korona igazi beindulása előtti adat -, mégis csak mond valamit egy projektről, hogy a legnagyobb mozis blockbusterek büdzséjével a háta mögött indul útnak.

Az alkotást Mark Greaney 2009-es regénye alapján Joe Russo írta Christopher Markus és Stephen McFeely besegítésével. A volt CIA ügynök, most szabadúszó bérgyilkos karaktere később több történetet is kapott, szám szerint eddig 10 könyv jelent meg róla. Alapanyagból tehát nem lenne hiány a folytatásokhoz. Gosling pedig a hírek szerint szintén nyitott egy több lépcsős projektre.

A nyitó filmben Chris Evans lenne az ellenfél, aki minden áron le akarja vadászni Court Gentry-t. A forgatás jövő januárban kezdődne meg, noha a nemzetközi helyszínek végleges listája még nincs kész.

A The Gray Man egyébként nem először kerül a filmesek látóterébe: anno Brad Pitt és James Gray duójával készült volna el a munka, de az később megakadt. A Russo-fivérek állítólag azonban évek óta tervezik a projektet és dolgoznak is rajta egy jó ideje már.

Most azonban minden összeállt, hogy tényleg elénk kerüljön a mű. A mikor persze egyelőre kérdéses, ahogy további szereplőkről sincs még hír, de mi jócskán megelégszünk Gosling és Evans párosával is.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com