Hírek

Kijátssza-e Juno Temple Jon Hammet? – Fargo (5. évad) előzetes

Megérkezett a Fargo 5. évadának előzetese, amely a sorozattól megszokott minőséget ígéri újabb nagy sztárokkal az élen. Juno Temple, Jon Hamm és Jennifer Jason Leigh vezetik a FX alkotás újabb felvonását.

Tovább robog a FX és a Hulu egyik legnépszerűbb sorozata, a Fargo. A Coen-testvérek ikonikus 1996-os fekete komédiáját alapul vevő antológia sorozat immáron tizedik éve fut. 2014-ben érkezett az 1. évad, amely azonnal megnyerte mind a közönséget, mind a kritikusokat.

A Fargo csavaros, intelligens és humoros évadait ráadásul olyan A-listás színészek előadásában láthattuk, mint Billy Bob Thornton, Martin Freeman, Ewan McGregor, Kirsten Dunst vagy Chris Rock.

Az 5. évad élén pedig a Ted Lasso egyik legjobb karakterét megformáló Juno Temple áll; őt üldözi majd Jon Hamm, akit legutóbb pedig a Good Omens új évadában láthattunk viszont Gábriel arkangyalként.

Előbbi egy ártatlannak tűnő tipikus kertvárosi feleséget alakít, akiről férje megtudja, hogy nem pontosan az, akinek látszik. A múltja elől menekülni próbáló nőnek azonban nincs könnyű dolga: anyósa (Jennifer Jason Leigh) nem hagyja nyugodni, míg a helyi rendőrség egy igazi sheriff legenda segítségét kéri, hogy felgöngyölítsék, pontosan mit is tett Temple karaktere. Jon Hamm pedig láthatóan lubickol majd a szerepben.

Az előzetes a korábbi négy évad hangulatát idézi, sőt még egy kis Reszkessetek, betörők! kikacsintást is kapunk, ahogy láthatjuk, hogyan is bánik el Temple törékeny karaktere az otthonába betörő férfiakkal.

A stáblistát erősíti még Joe Keery, Lamorne Morris, Sam Spruell, Richa Moorjani és Dave Foley. A sorozatért Noah Hawley felel, míg a Coen-testrévek executive produceri minősítésben kapcsolódnak az alkotáshoz.

A Fargo 5. évada november 21-én érkezik dupla epizóddal. Ezt követően pedig hetente kapunk majd új részeket. A FX premierje után egy nappal pedig a Hulu kínálatába is felkerül majd a sorozat legújabb felvonása.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com