Hírek

Kijött az Ocean’s 8 második előzetese

Növeli a tétet a női sztárgárdát felvonultató Ocean’s 8 legújabb trailere! 

A Hollywoodon végigsöprő #metoo kampány előtt is napirenden volt a nők reprezentációjának javítása filmes berkekben. A rajongók már a film bemutatása előtt pokolra kívánták a Szellemirtók női rebootját, ami végül nem sült el olyan borzalmasan,  míg az idei Expedíció című nagyszerű sci-fi is kizárólag nőkből álló tudóscsapatot vonultatott fel. De a Csajok hajnalig és a Girls Trip személyében egyre rendszeresebbé váltak a nőközpontú komédiák is Hollywoodban. Úgy tűnik, az álomgyár végre kezdi elhinni, hogy a nők éppolyan szórakoztatóak tudnak lenni, mint a férfiak. És persze nem utolsó sorban a pénztáraknál sem torpannak meg a nőközpontú produkciók, gondoljunk csak Wonder Woman sikerére.

Az új Ocean’s film ezt a trendet erősíti. A Steven Soderbergh rendezte remake-trilógia után nőkkel viszi tovább a heist movie zsáner klasszikusának örökségét a Warner Bros. égisze alatt készülő új produkció. A címszereplőt megformáló Sandra Bullock mellett igazi sztárparádét láthatunk majd a vásznon, Anne Hathaway, Rihanna, Sarah Paulson, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, valamint férfi részről Matt Damon és James Corden is feltűnik majd.

A filmet június 7-én mutatják be a hazai mozikban.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com