Hírek

Kik lesznek A Fehér Lótusz 3. évadában?

A Fehér Lótusz 2. évad

Alakul A Fehér Lótusz 3. évadának szereplőgárdája. Az Emmy-díjas HBO sorozat szépen gyűjtögeti a színészeket, akik ezúttal Thaiföldön élvezik majd ki a fiktív luxushotellánc adta örömöket.

2021-ben robbant be az HBO (egyik) legújabb nagy dobása, A Fehér Lótusz. A felső tízezer sznobságát és nevetséges problémáit állította a sorozat éles kontrasztba az őket kiszolgáló réteggel. Mindezt pedig a romantika, szex és gyilkosság triójával tálalta a készítő Mike White.

Az első és a második évad is instant sikert hozott a csatornának, ráadásul az Emmy-n is jól szerepelt a sztárokkal teletömött sorozat. Így egy pillanatig sem volt kérdés, hogy érkezik-e a folytatás. És noha a sztrájkok jócskán bekavartak, mostanra csendesülni látszik a vihar és érkeznek a castinghírek szépen sorban.

A Fehér Lótusz 3. évadához is megjöttek az első nagy nevek.

A luxushotellánc thaiföldi képviselőjében nyaral vagy dolgozik majd Jason Isaacs, Michelle Monaghan, Leslie Bibb, Parker Posey, Dom Hetrakul és Tayme Thapthimphong is. Az antológiasorozat újabb felvonásában pedig visszatér Natasha Rothwell, aki az első évadban a spa menedzserét alakította.

Részleteket egyelőre nem tudni arról, hogy ki kit és milyen szerepet alakít majd, de november óta annyi azért kiderült, hogy az alábbi karakterekkel találkozhatunk a Fehér Lótusz csillogó pompájában: jön egy nagy hatalmú patriarcha, egy sikeres üzletasszony, egy színésznő és néhány anyuka.

Természetesen a sor ezzel nem fejeződött be, ahogy az is bizonyos, hogy a közeljövőben újabb nagy nevekkel bővül majd A Fehér Lótusz új évadának szereplőgárdája.

A korábbi évadokban olyan nevekkel találkozhattunk, mint Aubrey Plaza, Jennifer Coolidge, Alexandra Daddario, Sydney Sweeney, Theo James, Steve Zahn, Jake Lacy, Murray Bartlett, Michael Imperioli és Tom Hollander.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com