Hírek

Nicole Kidman hátborzongató a Kilenc idegen című thrillerben – íme az előzetes

Kilenc idegen

Adott egy luxus kategóriába tartozó egészség -és wellnessközpont, ami különleges kezeléseket ígér az életüket újrakezdeni vágyó kilenc idegen számára – köztük Luke Evansnek, Michael Shannonannak, Samara Weavingnek, Melissa McCarthynak és Bobby Cannavalenak. A kezeléseket vezető rejtélyes orosz nő, Masha bőrébe pedig Nicole Kidman bújik.

A Hulura készülő Kilenc idegent (Nine Perfect Strangers) a jó thrilleralapot jelentő felütésen és a remek szereplőgárdán túl is bőven van okunk várni. A Collider értesülései szerint a széria Liane Moriarty regényéből készül, aki a Hatalmas kis hazugságok című regényt is írta, amelyből David E. Kelley alkotta meg az óriási sikerrel futó HBO-s sorozatadaptációt. Kidman a sorozatban nyújtott átütő alakításáért nem meglepő módon Golden Globe-ot nyert. Az ügyvédből producerré és forgatókönyvíróvá avanzsált David E. Kelley nevéhez olyan alkotások fűződnek még, mint az Ügyvédek, a Boston Legal, a Tudhattad volna (szintén Kidmannel a főszerepben), a Big Sky vagy az Ally McBeal.

A Kilenc idegenben ez a nagyszerű trió, Nicole Kidman, David E. Kelley és Liane Moriarty újfent összetalálkozik. Nem véletlen, hogy a széria tavaly év végén a legjobban várt feldolgozásokból álló listánkra is felkerült:

Ezeket a hamarosan érkező adaptációkat várjuk a legjobban

A thrillersorozat első, mindössze fél perces előzetesét stílusosan pillanatokkal az idei Oscar-gála előtt tették közzé. Az ízelítő rövidsége ellenére is sokatmondó. Érezni lehet Kidman karakterében a titokzatosságot és valamiféle misztikus gonoszságot, valamint az is gyorsan egyértelművé válik, hogy a Tranquillum House nevű intézményben

a vendégek, bár testet-lelket felfrissítő kellemes kezelésekre fizettek be, de bizarr és őrült kísérletek elszenvedői lesznek

– ám ahogy kell, mikor a horrorisztikus fordulatokra ráébrednek, már nincs visszaút. Az előzetest és az alaptörténetet figyelembe véve könnyen juthat eszünkbe a Tíz kicsi néger és Az egészség ellenszere is, de ismerve az alkotókat, nem kell attól félnünk, hogy a széria mindössze holmi koppintás lenne.

Arról, hogy pontosan mikortól láthatjuk a sorozatot, egyelőre nincs hír, de a Hulu azt ígéri, még ebben az évben.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com