Hírek

Kim Kardashian lesz a producere és szereplője egy Elizabeth Taylorról szóló sorozatnak

Az Elizabeth Taylor sztárságát vizsgáló dokumentumsorozat a BBC-nél készül.

Kim Kardashian producerként és főszereplőként vesz részt a BBC Elizabeth Taylorról szóló dokumentumfilm-sorozat munkálataiban. A sorozat gyártója a Passion Pictures, amely éppen most mutatta be a Christopher Reeve-ről szóló dokuját a Sundance-en (Super/Man), korábban pedig a Searching for Sugar Mant köszönhettük nekik. Az Elizabeth Taylor: Rebel Superstar munkacímen futó új projektet a tervek szerint világszerte forgalmazzák majd.

Kardashian személyesen is ismerte Taylort, ahogyan Joan Collins és Margaret O’Brien is, akik szintén szerepelnek majd a háromrészes sorozatban, amely a BBC Two és az iPlayer számára készül.

A sorozatból kiderül, hogyan alkotta meg Hollywood egyik legismertebb sztárja a modern celebség követendő mintáját. A sorozat mélyen elmerül Taylor színészi mesterségébe és technikájába – a színésznő elvarázsolta a mozinézőket és megváltoztatta a közönség és a sztárok közötti kapcsolatot is, Eközben bemutatja, hogyan lett milliárdos üzletasszony, aktivista és fontos ügyek szószólója – írja a Deadline.

„Elizabeth Taylor megalkuvás nélkül önmaga volt, egy harcos” – mondta Kardashian. „Ő a bizonyíték arra, hogy folyamatosan fejlődhetsz és változhatsz, és különböző fejezetei lehetnek az életednek – ezzel a mintával egyengette az utat mindannyiunk számára, akik utána jöttek.”

Alistair Pegg, a BBC megbízott szerkesztője szerint a sorozat „Elizabeth Taylor újfajta értelmezését ígéri – mind a technikájának és erejének színészként, mind pedig annak, hogy képes volt újradefiniálni magát”.

A sorozat executive producerei Kari Lia, Hamish Fergusson és Kardashian. James House lesz a sorozat rendezője, Jemma Chisnall pedig a sorozat producere.

Kardashian nemrég Ryan Murphy American Horror Storyjának legújabb évadában Siobhan Corbyn szerepében volt látható, legközelebb pedig újra Murphyvel fog dolgozni egy tárgyalótermi drámában a Hulun. Emellett a The 5th Wheel című női főszereplős vígjáték főszereplője és producere is.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!