Hírek

Kivágták két eredeti tag jelenetét az Ocean’s 8-ből

Hamarosan nálunk is bemutatják az Ocean’s: Az évszázad átverése című filmet, mely úgy csavart a bankrablós formulán, hogy ez alkalommal női csapat követi el a bűntényt. A korábbi filmekben megismert két karakter cameoszereplése azonban kimarad az új moziból.

Matt Damon és Carl Reiner kimarad az Ocean’s 8-ből annak ellenére, hogy mindketten rögzítettek jelenetet Sandra Bullockékkal. A történet szerint a korábban George Clooney által alakított Danny Ocean húga, Debbie (Bullock) bátyjához hasonlóan toborozni kezd, hogy egy nagyívű ékszerrablást vigyen véghez. Ehhez pedig méltó sztárparádét rittyentettek: Anne Hathaway, Cate Blanchett, Sarah Paulson és Helena Bonham Carter mellett még Rihanna is fontos szerepet kapott.

A nőközpontú alkotásban azonban megjelennek az eredeti férfibrigád tagjaiból is páran, de két bejelentett arcot nem láthatunk újra. A film New York-i premierén a Hollywood Reporter kérdőre vonta Gary Ross rendezőt (Az éhezők viadala) a cameókkal kapcsolatban. Ross mindent az utómunkára fogott, szerinte a történet alakítása miatt kellett kivágni a Saul Bloomot alakító Reinert és a Linus Caldwellt játszó Damont.

Matt Damonnal kapcsolatban felmerült egy közönségigény, hogy távolítsák el a filmből,

mikor Harvey Weinstein zaklatási botrányával kapcsolatban elengedett pár, a #metoo-nak nem tetsző mondatot. Ross erre is reagált: tisztában volt a Damon körüli véleményekkel, de a történet szükségszerűsége miatt maradt ki Linus Caldwell karaktere.

Ez persze nem azt jelenti, hogy ne találkoznak egyetlen eredeti taggal sem Danny Ocean csapatából, ám spoilerek miatt nem lőjük le, ki(k) bukkan(nak) fel. Az Ocean’s 8: Az évszázad átverése június 22-től látható a hazai mozikban.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..