Hírek

Kivágták két eredeti tag jelenetét az Ocean’s 8-ből

Hamarosan nálunk is bemutatják az Ocean’s: Az évszázad átverése című filmet, mely úgy csavart a bankrablós formulán, hogy ez alkalommal női csapat követi el a bűntényt. A korábbi filmekben megismert két karakter cameoszereplése azonban kimarad az új moziból.


Hirdetés

Matt Damon és Carl Reiner kimarad az Ocean’s 8-ből annak ellenére, hogy mindketten rögzítettek jelenetet Sandra Bullockékkal. A történet szerint a korábban George Clooney által alakított Danny Ocean húga, Debbie (Bullock) bátyjához hasonlóan toborozni kezd, hogy egy nagyívű ékszerrablást vigyen véghez. Ehhez pedig méltó sztárparádét rittyentettek: Anne Hathaway, Cate Blanchett, Sarah Paulson és Helena Bonham Carter mellett még Rihanna is fontos szerepet kapott.

A nőközpontú alkotásban azonban megjelennek az eredeti férfibrigád tagjaiból is páran, de két bejelentett arcot nem láthatunk újra. A film New York-i premierén a Hollywood Reporter kérdőre vonta Gary Ross rendezőt (Az éhezők viadala) a cameókkal kapcsolatban. Ross mindent az utómunkára fogott, szerinte a történet alakítása miatt kellett kivágni a Saul Bloomot alakító Reinert és a Linus Caldwellt játszó Damont.

Matt Damonnal kapcsolatban felmerült egy közönségigény, hogy távolítsák el a filmből,

mikor Harvey Weinstein zaklatási botrányával kapcsolatban elengedett pár, a #metoo-nak nem tetsző mondatot. Ross erre is reagált: tisztában volt a Damon körüli véleményekkel, de a történet szükségszerűsége miatt maradt ki Linus Caldwell karaktere.

Ez persze nem azt jelenti, hogy ne találkoznak egyetlen eredeti taggal sem Danny Ocean csapatából, ám spoilerek miatt nem lőjük le, ki(k) bukkan(nak) fel. Az Ocean’s 8: Az évszázad átverése június 22-től látható a hazai mozikban.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés