Hírek

Kína visszavonta a Volt egyszer egy… Hollywood bemutatóját

A 400 milliós álomhatáron így képtelen lesz túllépni Quentin Tarantino Volt egyszer egy… Hollywood című alkotása.

Október 25-én kellett volna debütálnia a Volt egyszer egy… Hollywood című filmnek, Tarantino kilencedik alkotása azonban távol marad a moziktól. A visszavonásról egyelőre semmilyen hivatalos indoklás nem érkezett, ám a Variety értesülései szerint a film azért van parkolópályán, mert Bruce Lee lánya, Shannon panasszal élt a kínai államaparátus irányába apja ábrázolása miatt.

Egy ideje már megy a harc, melyet Shannon Lee indított. Állításai szerint ugyanis Tarantino, aki Sharon Tate még élő rokonaival felvette a kapcsolatot a film készítése előtt, vele nem egyeztetett. Pedig, ha megtette volna, biztos nem bólint rá erre a Bruce Lee-variációra, akit Brad Pitt karaktere majdnem elver, és akiből Tarantino (szerinte) inkább viccet csinált.

„Egy arrogáns seggfejként tűnik fel, nem pedig egy olyan embernek, akinek háromszor annyit kellett küzdenie azért, ami másnak erőfeszítésébe sem került.” – nyilatkozta Shannon Lee még korábban.

A Variety forrása szerint, ha kivágják ezt a részt, akkor mutatják majd be a filmet.

A kínaiaknak tehát várniuk kell, hogy meglessék Quentin Tarantino miképp éli bele magát ’69 Los Angelesének világába. Reméljük készültek Mansonból, és a tévés westernek világával is képben vannak.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..