Hírek

Will Smith inspiráló új filmje – King Richard előzetes

A Warner Bros. közzétette a King Richard első előzetesét. Will Smith a két teniszbajnok, Venus és Serena Williams apját alakítja a filmben. Az inspiráló igaz történet novemberben kerül a mozikba, addig is itt az első előzetes.

A King Richard a tenisz koronázatlan királynőiről, Venus és Serena Williamsről mesél, elsősorban az apjukon, Richard Williamsen keresztül. Richard maga edzette lányait a comptoni gettóban, s végig hitt benne, hogy a két lány megrengeti a világot.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Még 2019-ben eldőlt, hogy Will Smith fogja játszani Richard Williamst.

Ezt a döntést jó páran megkérdőjelezték arra hivatkozva, hogy Will Smith nem elég fekete a szerephez, ugyanis Richard Williams sötétebb bőrű volt. A botrány azonban elült és a film lassan el is készült, s az előzetes egy ígéretes Will Smith-alakítást ígér. Venus és Serena Williamst Saniyya Sidney és Demi Singleton alakítják. Rajtuk kívül a filmben feltűnik még Aunjanue Ellis, Jon Bernthal, Tony Goldwyn és Dylan McDermott.

A King Richard rendezője Reinaldo Marcus Green, aki 2020-ban a Joe Bell című életrajzi drámával mutatkozott be. A forgatókönyv írója Zach Baylin, akinek ez az első nagyjátékfilmje.

A King Richard November 19-én debütál a mozikban, utána 31 nappal később a HBO Maxon is.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés