Hírek

Szerepel majd King Shark a Suicide Squad 2.-ben?

King Shark a Suicide Squad: Öngyilkos osztag folytatásában? Találtam néhány erre utaló jelet.

Természetesen semmi biztosat nem tudunk azon kívül, hogy James Gunn szeret követői érdeklődésével játszani. Mintha tesztelné, hogy mennyire tetszik a rajongóknak az ötlet. Nos, az biztos, hogy dolgozik azon, hogy elültesse a bogarat követői gondolatai közé. A különleges karakterek sorába illene a nagydarab, beszélő cápaember, akinek alakja korábban a Flash – A Villám  című tévésorozatban tűnt fel a széria második évadában egy teljes epizódot is kapott –, ráadásul a Suicide Squad: Öngyilkos osztag kapcsán már korábban is felmerült a neve. A DC képregények világában pedig Amanda Waller vette rá a humanoid cápát, hogy segítse az osztagot, aki egyébként Aquaman történeteinek szerves részét is képzi.

Gunn úgy tűnik, gondolkozik a lehetőségen. Születésnapjára például egy King Shark alakja által ihletett tortát kapott és egy speciális, a Microsofttól a stábnak ajándékozott, The King Sharkade elnevezésű árkád játékról is posztolt Instagram oldalán.

A szereppel kapcsolatban azonban a találgatások már megkezdődtek, eddig John Cena, Dave Bautista és a rendező kabalaszínésze, Michael Rooker neve is felmerült. Rooker korábban számos filmben feltűnt, ahol Gunn volt a producer vagy a rendező, így szerepelt a Slitherben, a Superben, A galaxis őrzői-filmekben és a The Belko Experimentben is.

A The Suicide Squad előreláthatólag 2021. augusztus 6-án kerül a mozikba.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya