Hírek

Szerepel majd King Shark a Suicide Squad 2.-ben?

King Shark a Suicide Squad: Öngyilkos osztag folytatásában? Találtam néhány erre utaló jelet.

Természetesen semmi biztosat nem tudunk azon kívül, hogy James Gunn szeret követői érdeklődésével játszani. Mintha tesztelné, hogy mennyire tetszik a rajongóknak az ötlet. Nos, az biztos, hogy dolgozik azon, hogy elültesse a bogarat követői gondolatai közé. A különleges karakterek sorába illene a nagydarab, beszélő cápaember, akinek alakja korábban a Flash – A Villám  című tévésorozatban tűnt fel a széria második évadában egy teljes epizódot is kapott –, ráadásul a Suicide Squad: Öngyilkos osztag kapcsán már korábban is felmerült a neve. A DC képregények világában pedig Amanda Waller vette rá a humanoid cápát, hogy segítse az osztagot, aki egyébként Aquaman történeteinek szerves részét is képzi.

Gunn úgy tűnik, gondolkozik a lehetőségen. Születésnapjára például egy King Shark alakja által ihletett tortát kapott és egy speciális, a Microsofttól a stábnak ajándékozott, The King Sharkade elnevezésű árkád játékról is posztolt Instagram oldalán.

A szereppel kapcsolatban azonban a találgatások már megkezdődtek, eddig John Cena, Dave Bautista és a rendező kabalaszínésze, Michael Rooker neve is felmerült. Rooker korábban számos filmben feltűnt, ahol Gunn volt a producer vagy a rendező, így szerepelt a Slitherben, a Superben, A galaxis őrzői-filmekben és a The Belko Experimentben is.

A The Suicide Squad előreláthatólag 2021. augusztus 6-án kerül a mozikba.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com