Hírek

Kirsten Dunst és George Clooney a Youtube-on

On Becoming a God in Central Florida: így válj istenné Floridában Kirsten Dunsttal és George Clooney-val!

Miközben a Netflix pályáján a Disney, az Apple és az Amazon is előzni készül – mind önálló produkciókat gyártanak vagy terveznek –, addig a Google-nek eleve rendelkezésére áll a világ legjobb platformja ehhez: a Youtube. A videómegosztó oldal önálló tartalomszolgáltatóvá is válik; ez évben már meg is jelent első saját sorozata, a Karate Kid folytatását jelentő Cobra Kai. A folyamat új állomása a most bejelentett On Becoming a God in Central Florida (kb. Így válj istenné Közép-Floridában) című sorozat.

A fekete komédia főszereplője Kirsten Dunst, gyártója pedig George Clooney Smokehouse Productions nevű cége – írja a The Wrap.

Dunst egy Krystal Gill nevű, frissen megözvegyült orlandói vízividámpark-alkalmazottat játszik, aki addig ügyeskedik, míg egy piramisjáték élén nem találja magát. A sorozat az 1990-es évek elején játszódik.

Az epizódokat a volt Youtube Red, új nevén Youtube Premium kínálja majd 2019-től; egyelőre 10 részt rendeltek meg.

A sorozatot Robert Funke és Matt Lutsky írja. Eredetileg egyébként az AMC fejlesztette az ötletet – írja a lap.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya