Hírek

Kirúgták a The Mandalorian egyik oszlopos szereplőjét

Jó ideje a levegőben volt, hogy a Lucasfilm megszabadulna a Star Wars sorozat egyik fontos színészétől, most pedig meg is született a döntés. Gina Carano kiszáll a The Mandalorianből – írja a Variety.

A sorozatban Cara Dune karakterét alakító republikánus Gina Carano sosem titkolta politikai preferenciáit, véleményét pedig előszeretettel osztotta meg a közösségi oldalakon. Mindezt azonban sokan nem nézték jó szemmel. A színésznőt sok kritika érte korábban is egy transzfób megnyilvánulása miatt; illetve azért, mert megkérdőjelezte a maszkok használatát és a választási csalást hirdetők mellett is kiállt.

Tavaly óta kering a #FireGinaCarano hashtag, amellyel rajongók sokasága követelte a Disney-től, hogy rúgják ki a színésznőt a The Mandalorian stábjából. A héten pedig, egy újabb poszt kapcsán engedett a stúdió óriás: Gina Carano soha többé tér vissza a Star Wars univerzumába.

Carano legújabb botrányos megnyilvánulása néhány Instagram sztoriban került emberek milliói elé. Az egyikben a színésznő arról értekezett, hogy nincsen különbség a zsidók elleni náci üldöztetés és a között, ha ma valakit a politikai nézetei miatt utálnak. Ezzel pedig megadta a lehetőséget arra, hogy a Lucasfilm végleg elköszönjön tőle. Ahogy nyilatkozták, örökre.

Kérdés persze, hogy mindez változtat-e majd a sorozat népszerűségén – bármilyen irányban is. A The Mandalorian epizodikussága miatt alapvetően nem zavarna bele nagyon a képbe, ha Care Dune nem térne vissza a történetbe. Hiszen eddig is csak néhány részben volt jelen.

A The Mandalorian 3. évada egyébként már az előmunkálatoknál jár és a jelen állás szerint jövőre a nézők elé kerülhet. A folytatásról azonban egyelőre nem sokat tudni. Ugyan Jon Favreau lelkesen nyilatkozta tavaly, hogy szívesen készítene egy egészestés filmet is a sztorihoz, nem biztos, hogy Pedro Pascal elérhető lesz a közeljövőben.

A mostanra hihetetlenül felkapott színésznek ugyanis újabb nagy hal akadt a horgára. Az ő főszereplésével érkezik a népszerű számítógépes játék, a The Last of Us sorozatváltozata.

Ha pedig azt nézzük, hogy a The Mandalorian tulajdonképpen csak megnyitotta a kaput az élőszereplős Star Wars sorozatok előtt, nem is biztos, hogy baj lenne, ha a 3. évaddal befejeződne az alkotás. Hiszen lesz mit várni a továbbiakban is!

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com