Hírek

Kirúgták Bryan Singer-t a Queen filmből

Ahogy az várható volt, miután huzamosabb időre leállították a Bohemian Rhapsody címen futó Queen film munkálatait a rendező távolmaradására hivatkozva, mostanra végleges döntés született: kirúgták Bryan Singert – írja a Deadline.

Az előző héten jelentek meg hírek arról, hogy koránt sincs minden rendben a Rami Malek (Mr. Robot) főszereplésével készülő életrajzi film háza táján. A stílusosan Bohemian Rhapsody címet kapó alkotás rendezője, Bryan Singer több alkalommal is távol maradt a forgatástól egészségügyi problémákra hivatkozva.

A dolog azonban ennél kicsit komolyabbnak tűnik, hiszen tegnap egy rövid de velős közleményt adott ki a Twentieth Century Fox, miszerint nem Singer a film rendezője többé. Sokak szerint a háttérben a rendező kifogásolható hozzáállása állt és az, hogy nagyon nem jöttek ki jól Malek-kel. Több stábtag is panaszkodott Singer-re, hogy nagyon nehéz vele dolgozni és kibírhatatlan vérmérséklettel bír az alkotó.

A bejelentést követően persze Singer is megszólalt: édesanyja beteg és ezért kért egy kis szünetet a stúdiótól, akik azonban nem engedték el a rendezőt, hiszen a film forgatása még tart. A rendező szerint ez a nézetkülönbség vezetett oda, hogy végül kirúgták őt a projektből.

Hogy ezek után hogyan tovább, azt nem tudni pontosan. A stúdió megtartja a 2018-as premiert és lázasan rendezőt keres a befejezéshez, hiszen több hét van még hátra a forgatásból, aztán jöhetnek az utómunkálatok, amely ugye újabb forgatást is jelenthet.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya