Hírek

Új részekkel folytatódik a Marsra magyar!

Takátsy Péter és Árpa Attila, fotó: Aradi Nóra

A nyár elején debütált hazai gyártású online valóságshow-komédia ősszel új részekkel folytatódik, és hétfőnként heti rendszerességgel a hat új résszel együtt összesen tizenhárom részben lesz majd követhető a Hajnal-Vasad Kft. rögös útja a fennmaradásért vívott küzdelemben. Ebben, az új részekben olyan hazai hírességek segítik, mint Árpa Attila, Köllő Babett és Mucsi Zoltán.


A streaming virágkorában fontos lépés, hogy a hazai alkotók is elindulnak ezen az úton, és a televízió helyett egy, az online térre hangolt, csak online elérhető sorozattal rukkoltak elő. A Marsra magyar! című új magyar szitkom alaptörténete szerint a vasipari termékek előállításával foglalkozó Hajnal-Vasad Kft. egyik legfontosabb beszállítójára meteor zuhant, és csődöt jelentett, minek következtében főszereplő cégünk is a létfenntartásért kénytelen küzdeni. Ekkor történik a váratlan fordulat, a NASA éppen e kis vállalatot keresi meg, hogy segítsen a marsi kolonizációban.

A főbb szerepekben Csőre Gábor, Badár Sándor, Stefanovics Angéla, Gyöngyösi Zoltán, Földi Csenge, Német Klára, Keresztes Tamás, Stork Natasa, Thuróczy Szabolcs, Edvi Henrietta és Labán Roland láthatóak. Az e szereplőgárdához méltó szarkasztikus hangvétel uralja az epizódokat, mely az idő előrehaladtával egyre szürreálisabb irányba halad. A sorozat rendezője Végh Zsolt, producere Pusztai Ferenc, a vezető forgatókönyvírók Kálmánchelyi Zoltán, Végh Zsolt. Nevük olyan korábbi alkotásokból lehet ismerős, mint az uristen@menny.hu, vagy a Libiomfi, de az online térben is kipróbálták már magukat a 2019-ben útjára indított Anzselika Habpatron néven futó YouTube csatornával.

A Marsra magyar! dokukomédia valamennyi epizódja ingyenesen elérhető a Yotube-on, az új részekből (melyekből az első szeptember 18. óta nézhető) pedig alább kaphatunk egy kis ízelítőt:

Kiemelt képünkön Árpa Attila (jobbról) és Takátsy Péter (balról) látható a forgatás alatt, a képet Aradi Nóra készítette.

Kéri-Keller Szilvia

Kéri-Keller Szilvia magyar-angol szakos bölcsészként végzett az SZTE-n, később pedig vizuális kultúratudományból szerzett diplomát. Cikkei korábban az Apertúrában és Apertúra Magazinban jelentek meg, filmek terén mindenevő, 2023-tól a Filmtekercs tagja.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!