Hírek

Kísértetházas előzetest kapott a Stranger Things 4. évada

Újabb jelenetekkel borzolja a kedélyeket a Netflix: sikersorozata, a Stranger Things állítólag a legnagyobb szabású szezonnal érkezik.

A közkedvelt Jim Hopper seriffet alakító David Harbour idén nyáron már azt nyilatkozta a Collidernek, hogy sokkal ambiciózusabb az új történet, hiszen a karakterek nemcsak elhagyják az eddigi évadoknak otthonul szolgáló kisvárost, Hawkinst, de az új elemek behozatala mellett a sorozat ráfordul a lezárásra is. Korábban arról volt még szó, hogy a 4. szezon lesz a Stranger Things alkonya, ám a streaming-szolgáltató meghosszabbította a szerződést egy ötödikre is.

Harbour nyilatkozata, és az új előzetes alapján örülhetünk, hiszen a 3. évad pont attól szenvedett, hogy volt előtte két nagyon hasonló szezon. A Stranger Things már évek óta önismétlő, csupán annyiban frissült, hogy újabb ’80-as évekbeli kliséket és dalokat rángatott bele történetébe. A popkultúrában fürdőzés mellett most a horror egy másfajta (és szintén jól ismert) vonulatába láttat betekintést a Netflix új előzetese.

A már 17-19 éves egykori kisgyerekek és a tízessel idősebb nagyok az elhagyatott és feltehetően „elátkozott” Creel-házat járják körbe, nyomok után kutatva. Hogy milyen borzalmak történtek korábban az ott lakó családdal, arról csak sejtetések vannak –

mindenesetre nem lennénk meglepődve, ha ezt szánnák az alkotók a legijesztőbb évadnak.

A Stranger Things 4. szezonja 2022-ben érkezik.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés