Hírek

Kisfilm-pályázat Garas Dezső életéről

garasdezso1A második alkalommal megrendezésre kerülő ZSIFI – Budapesti Zsidó Filmfesztivál (2013. november 7-11.) „Kell egy csapat!” elnevezéssel nyílt pályázatot hirdet kisfilmek megvalósítására.

A pályázatra olyan, a felhívásra készült filmes alkotásokat várnak, melyek Garas Dezső életének és munkásságának motívumait dolgozzák fel friss és személyes formában, legyen akár fikció, animáció, kísérleti, zenés videó vagy dokumentumfilm. Kifejezetten várják azokat a kreatív megoldásokat is, ahol a zsidóság (legyen ez kultúra, vallás, sorsközösség, nép, kisebbség, etnikum vagy amit akartok) téma “csak úgy”, mellesleg, érintőlegesen kerül terítékre.

A zsűri tagjai: Szabó Simon és Till Attila

A pályázat beküldési határideje: 2013. október 15. éjfél.

Az online Nevezési lapot itt találod.

Avatar

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés