Fókuszban Hírek

Kiszivárgott a T2 Trainspotting dallistája

Vagy baki vagy nagyon jó marketinghúzás, de egy biztos, a T2 Trainspotting filmzenéjének számlistája kiszivárgott, így kevesebb, mint egy hónappal a premier előtt ismét mindenki Danny Boyle új filmjéről beszél.

A hibát (?) az Amazon követte el, amikor véletlenül (?) feltöltötte a dallistát. Bár nagyon hamar levették, az internet népének ennyi is bőven elég volt ahhoz, hogy lementse. Azóta az író, Irvine Welsh is megerősítette: valóban ezek a számok fognak elhangzani a T2 Trainspottingban.

A film zenéjét többek között Iggy Pop, a Young Fathers, Run DMC, Blondie és a Queen biztosítja. Íme a bizonyíték a teljes listáról, ami elsőként az Esquire oldalán jelent meg.

A számlista elég ígéretes, biztos segít a ráhangolódásban, de ha valakinek ez még nem elég, akkor 2017. január 27-én a Budapest Secret Cinema szervezésében újranézheti az első részt! 

Wehli-Nardai Dorina

Wehli-Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film. [email protected]

Szólj hozzá!

Click here to post a comment

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés