Hírek

Kiszivárgott fotók a Suicide Squad 2-ről

A Suicide Squad második részének szereplői jelmezben láthatóak a forgatásról kiszivárgott fotókon. Soroljuk, hogy kik ők.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A James Gunn által direktorált The Suicide Squad filmből produkciós fotók szivárogtak ki, vette észre a DarkHorizons. A 2016-os Suicide Squad címétől csak egy névelővel különböző filmben a szereplők jelmezben láthatók.

A fotók megerősítik azt a nemrégiben bejelentett hírt, hogy Jai Courtney visszatér Bumeráng Kapitány szerepében. Mellette Nathan Fillon (Castle) mosolyog, aki Arm-Fall-Off-Boy-t alakítja. A XXX. századból származó szuperhős (enyhén nevetséges) képessége, hogy leválasztja saját karjait, amit fegyverként használ.

Egy másik képen Pete Davidson (Angry Birds 2: A film) látható a szupererős szupergonosz, Blackguard jelmezében. Flula Borg (Tökéletes hang 2) egy önmagától sokkal hosszabb dárdát szorongat. Őt Javelin szerepében láthatjuk majd, aki olimpiai atlétából lett képregénybűnöző, és a dárda pedig a high tech fegyverarzenálját erősíti. A fitneszbajnok Mayling Ng az egyetlen hölgy a képeken. Ő Mongal jelmezében látható, aki a világokat meghódító diktátor, Mongul lánya. Nem esett messze az alma a fájától.

A Suicide Squad 2 cselekményéről még semmit nem tudni,

és sok a képekből sem derült ki. A szereplők túl különböző helyekről származnak, hogy bármire is következtetni lehessen. Néhányan Zöld lámpás ellenségei, valakit Superman páholt el a képregényekben.

A filmet James Gunn írja és a rendezői székben is ő ül. Gunn a Galaxis őrzői filmekkel már bizonyított, reméljük a Suicide Squad 2-vel sem múlja alul önmagát. Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a DC nem szeretné gátolni Will Smith esetleges visszatérését Deadshot szerepére, így a készülő filmben Idris Elba Vigilante gúnyáját öltheti magára.

Új névként csatlakozott John Cena és Sean Gunn. Színészként a stáb tagja Taika Waititi, aki rendezőként jegyzi a Thor: Ragnarököt. A visszatérők között van Viola Davis, mint Amanda Waller és Margot Robbie is.

A film bemutatóját 2021 augusztusára tervezik, de Robbie-val találkozhatunk 2020 februárjában, Harley Quinn saját filmjében, a Ragadozó madarakban.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.