Hírek

Kiszivárgott, kit játszik valójában Jude Law a Marvel Kapitányban

Eddig úgy tudtuk, hogy Jude Law Mar-Vellt személyesíti meg a Marvel Kapitányban, de a merchandise valószínűleg leleplezte a valódi karakterét.

Eddig is gyanús volt, hogy sem a Marvel, sem Jude Law nem erősítette meg, hogy a Marvel Kapitányban Mar-Vell karakterét játssza, mégis ez az információ terjedt el a sajtóban (az IMDb-n is ez szerepel). Egy kiszivárgott fénykép szerint viszont Mar-Vell nem is szerepel a filmben, helyette Jude Law Yon-Roggot alakítja – szúrta ki a Heroic Hollywood.

A következtetést a Funko Pop játékfiguráinak köszönhetjük, amelyekről kiszivárgott az első fotó a Redditen. Igaz, hogy a nagyfejű figurák sosem hasonlítanak túlzottan a színészekre, de itt az egyikük ruhája teljesen megegyezik Jude Law öltözékével, amit a trailer már felfedett. A figura dobozán a Yon-Rogg felirat látható.

First Look at Captain Marvel Funko Pops! Leaked! from marvelstudios

A játékok között Mar-Vell nem szerepel, pedig Jude Law a hírek szerint főszerepet játszik a filmben, így kevéssé valószínű, hogy ne kapna saját bábut. Így minden bizonnyal Yon-Rogg feleltethető meg neki. De még ha nem is Law játssza Yon-Roggot, az már biztos, hogy ez a karakter is szerepelni fog a filmben.

Ezzel kapcsolatban az az érdekes, hogy Yon-Rogg az eredeti képregényekben Marvel Kapitány ellenfele, az előzetesben viszont olyan, mintha a mentora lenne. Így már érthető, miért próbálták titokban tartani Law identitását, hiszen Yon-Rogg pálfordulása meglehetősen merész változtatás a rajongók számára.

Nem ez az első eset, hogy a filmet övező merchandising leleplezzen egy filmes titkot, hiszen ezek a játékfigurák sokszor hónapokkal a filmbemutatók előtt megjelennek. A játékkészítők így sokkal több információ birtokában vannak, mint a nézők.

A Marvel Kapitány jövő márciusban kerül mozikba.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com