Hírek

Kiszivárogtak a Ki vagy, doki? új évadának forgatókönyvei

Ki_vagy_DokiKiszivárgott a Ki vagy, doki? című népszerű BBC-sorozat új évadának öt forgatókönyve csaknem két hónappal az epizódok sugárzása előtt.

A BBC tudomása szerint a kiszivárgott anyagok a BBC Worldwide amerikai irodájából származtak. Az online közzétett forgatókönyvek közül az első a Deep Breath címet viseli, és “privát és bizalmas” anyagként van megjelölve. A műsorszolgáltató közleményben kérte a sorozat rajongóit, hogy ne terjesszék az internetre kikerült “befejezetlen anyagokat”, mert azzal elrontják a széria nézőinek szórakozását.

A hosszú ideje futó sci-fi tévésorozat főhőse a Doktor néven ismert titokzatos időutazó, aki útjai során különböző kalandokba keveredik. Az eredeti szériát a hatvanas évektől a nyolcvanas évek végéig vetítette a brit televízió, majd 2005-ben újraindították. Az augusztus 23-tól műsorra kerülő nyolcadik évadban Peter Capaldi veszi át a címszerepet.

Nem ez volt az első ilyen eset a sorozattal kapcsolatban. Tavaly néhány amerikai rajongó DVD-ken küldte szét az évad befejező epizódját három héttel a tényleges sugárzás előtt. A BBC Worldwide vizsgálatot rendelt el az ügyben.

Végh Márton

Gondolatban voltam már tanár, író, fényképész, operatőr és vágó. Jelenleg a Debreceni Egyetem kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgatójaként az újságírás foglalkoztat leginkább. Ezen a területen úgy érzem kibontakoztathatom írói ambícióimat, ráadásul mindezt összeköthetem filmek iránti rajongásommal, ami egész életemet végigkísérte:

Gyermekként lenyűgözött nagypapám videótékája. Általános iskolásként a kamera előtt, középiskolásként a kamera mögött tevékenykedtem. 2005-ben egy filmes pályázat fődíjaként egy hetes hollywoodi vakáción vehettem részt, majd jegyeket kezeltem a helyi multiplexben. Egyetemi záródolgozatomat a magyar horrorfilmek utáni kutatásnak szenteltem, jelenleg pedig a Filmtekercs gyakornoki programjának köszönhetem, hogy kapcsolatom a filmekkel tovább mélyíthetem.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés