Hírek

Kiszúrtad Pókembert a Vasember 2-ben? (Videó)

Bár Pókembert elvileg először a tavalyi Amerika Kapitány: Polgárháborúban mutatták be a közönségnek, Tom Holland a napokban elárulta, hogy már egy korábbi Vasemberben is szerepelt karaktere, akkor még Peter Parkerként.

Már csak néhány nap van hátra a Pókember: Hazatérés premierjéig. A címszereplőt játszó Tom Holland a promóciós körúton jelentette be, hogy az egyik rajongói elmélet igaz: valóban benne volt Peter Parker a Vasember 2-ben. Ez pedig magyarázat arra is, hogy miért olyan szoros a kapcsolat a két szuperhős között.

Tony Stark második történetében van egy rész, amikor a Queens-i Stark Expót megtámadják a gonosz Hammer Drónok. A kiállításon az egyik rajongó gyerek megpróbálja megállítani a támadókat, és bátran kiáll eléjük, hogy megállítsa őket – persze akkor még szuperképességek nélkül. Vasember azonban pont a megfelelő pillanatban állítja meg a gonosz robotot, de van annyira laza, hogy megköszönje a gyereknek a segítséget.

Hát így találkozott először Pókember és Vasember. A többi már Marvel-történelem.

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com