Hírek

Kit Harington vérfarkassá változik a The Beast Within előzetesében

Kit Harington a The Beast Within c. filmben

Megérkezett az előzetes a The Beast Within című horrorhoz, amelyben Kit Harington súlyos titkot rejteget a lánya elől.

A Trónok harca Jon Snow-jával híressé váló Kit Harington ismét közel kerül a farkasokhoz. Olyannyira, hogy egyből azzá is változik Alexander J. Farrell nyáron érkező horrorjában. Sőt, a világhírű sorozat egy másik veteránja is csatlakozott a projekthez.

A The Beast Within előzetese Anglia erdős tájaiba invitálja a nézőt. Itt éli elszigetelt mindennapjait egy apa, anya és 10 éves kislányuk.

Az elsőre idillinek tűnő életük azonban sötét titkot takar. A történet a lány szemszögéből tárul elénk, akit Caoilinn Springall alakít. A fiatal színésznőt pár éve George Clooney oldalán láthattuk Az éjféli égbolt című filmben. Az ő karakterével együtt leszünk tanúi, ahogy apja (Harington) különös változásokon megy át. Az erőszakos és ijesztő figuráról pedig kiderül, hogy valójában egy vérfarkas. Meddig lehet azonban biztonságban tartani a lányt egy ilyen közegben?

Az édesanyát Ashleigh Cummings alakítja, míg James Cosmo, a Trónok harca Jeor Mormont-ja segítő szerepben bukkan fel a filmben.

A forgatókönyvet a rendező Farrell és Greer Ellison írták Edward Levy 1981-es azonos című regényét alapul véve. A friss feldolgozás azonban – az előzetes alapján legalább is – jócskán eltér majd az eredeti munkától. Levy több generációt felölelő alkotása ugyanis egy a világtól elzártan élő házaspárral indul, akik egy éjjel befogadnak egy eltévedt férfit, aki elcsábítja a feleséget. A férj ezután végez a nővel, a férfit pedig 20 éven át bezárva tartja, vadállatot formálva így belőle.

A férj halálát követően a férfi kiszabadul, majd az erdőkbe veti magát, ahol megtámad és megerőszakol egy nőt. A nő pedig ebből a találkozásból szül később egy fiút, aki apja szörnyetegi mivoltát is megörökölte.

A The Beast Within új filmváltozata – amelyet 1982-ben már adaptáltak – nemcsak letömöríti az idősávot, de úgy tűnik, hogy át is alakítja majd a történetet.

Itt egy apa figurának kell szembenéznie egy nála erősebb és sötétebb erővel, amely vadállattá változtatja őt. A horror második fele pedig úgy néz ki, a család többi tagjának túlélésért folytatott küzdelmét hozza majd el nekünk.

A film július végén kerül az amerikai mozikba, hazai forgalmazásról egyelőre nem tudni. De várhatóan a nálunk is elérhető streaming szolgáltatások egyikén az év második felében már elérhető lesz Kit Harington új alkotása.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com