Hírek

Kitalálod, melyik veterán akcióhős csatlakozott az új Öngyilkos Osztaghoz?

Az Öngyilkos Osztag új részét James Gunn rendezi, aki most egy Instagram-fotó keretén belül köszöntötte a produkció legújabb résztvevőjét, egy igazi akciósztárt, akiről szerinte a mai napig sokan nem tudják, hogy mennyire jó színész is. Van tipped, kiről beszél?

Még 2016-ban jelent meg a Suicide Squad: Öngyilkos osztag első felvonása: David Ayer rendezésétől sokan a DC válaszát remélték a Marvel Bosszúállóira, hiszen Az Igazság Ligája csak rá egy évvel, 2017-ben került a mozikba. Hiába azonban az egyedi látványvilág, no meg Will Smith, Jared Leto és Margot Robbie, az antihősökkel operáló alkotás nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Mindennek ellenére érkezik az újabb felvonás, amelyik több szempontból is újításokat ígér a nézőknek.

Ezen egyike pedig, hogy a produkcióhoz az egyik legnagyobb veterán akciósztár, Sylvester Stallone is csatlakozott.

A hírt a folytatást rendező James Gunn jelentette be egy kedves Insta-poszttal, amin közösen pózol a színésszel. A barátjának titulált Stallone ráadásul a rendező szerint a mai napig nem kapja meg az őt megillető elismerést, ami a színészi játékát illeti.

A rendezői székben ülő Gunn is új eleme a franchise-nak, aki az első filmet rendező és író David Ayert váltja. Ayer egyébként szintén nem elégedett a Suicide Squad végeredményével: ő egy sokkal komorabb és sötétebb tónusú filmet rakott össze, amelyet aztán a stúdió nyomására kellett viccesebb hangvételű katyvasszá alakítani. Van rá esély, hogy a Snyder Cut után ő is megkapja a lehetőséget, hogy vászonra vigye az eredeti elképzelését?

Akárhogy is alakuljon a kezdő film jövője, a folytatás akkor is teljes gőzzel készül. A már ismert szereplők közül visszatér Robbie Harley Quinnje, illetve Jai Courtney Bumeráng kapitánya, ahogy Viola Davis és Joel Kinnaman is ismét a képernyőre kerül majd.

Stallone mellett már korábban bejelentettek más újoncokat is a filmhez: Idris Elba, Nathan Fillion és John Cena is szerepelni fog az új Öngyilkos Osztagban, amely mellesleg ezzel a címmel is fut majd.

A történet természetesen John Ostrander képregényein alapul majd, fordulatokban pedig biztosan nem lesz hiány, mivel Gunn állítólag azzal a feltétellel fogadta el a munkát, hogy egyetlen karakter sincsen védve, bárki bármikor meghalhat. A film ráadásul R-besorolást kap, úgyhogy attól sem kell tartani, hogy a gyerekbarát irány miatt ne lenne majd elég bátor, erőszakos vagy explicit.

Hogy végül sikerül-e jobb alkotást letennie az asztalra, illetve, hogy kik is élik akkor túl a legújabb filmet, az jövőre kiderül. Az Öngyilkos Osztag a tervek szerint ugyanis 2021. augusztus elején a mozikba kerül. Ezzel pedig egyike lesz annak a 12 szuperhősös filmnek, amelyeket az elkövetkező két évben láthatunk majd. Ha a koronavírus is úgy akarja.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés