Hírek

Kitűzték Quentin Tarantino új filmjének premierdátumát

Tarantino

Megvan meddig várat minket Quentin Tarantino új filmjének bemutatásával. Kilencedik filmje a Manson-gyilkosságok idején játszódik majd.

Tarantino Harvey Weinstein ügye után elpártolt a The Weinstein Companytől és a Sonynál készíti el kilencedk filmjét. A történet 1969 nyarán játszódik Los Angelesben és egy sikeres tévés színészt helyez középpontjába, aki a filmiparban szeretne elhelyezkedni. Ráadásul barátja, aki egyben kaszkadőre is, ugyanezt az álmot kergeti. A konkrétumokat nélkülöző alaphelyzethez nem tudni még, hogyan csatlakozik a Charles Manson által levezényelt gyilkosságsorozat.

Sharon Tate

A film szerepeire olyan színészek nevei merültek fel, mint Brad Pitt, Leonardo DiCaprio vagy Tom Cruise. Az egyik Manson-áldozatot, a színésznő Sharon Tate-et – Roman Polanski feleségét – valószínűleg Margot Robbie alakítja majd. Tarantinot ismerve komolyabb pénzösszeget pedig arra is lehetne tenni, hogy valahogy Samuel L. Jackson is helyet kap a produkcióban, bár még semmilyen hivatalos casting nem történt.

A rendező kilencedik mozijának bemutatója 2019. augusztus 9-én lesz.

Így még közel két évet várhatunk Tarantino munkájára, aki a Django elszabadul és az Aljas nyolcas után elhagyta a decemberi bemutatót. Úgy látszik a rendező olyan évszakban szereti bemutatni a filmjeit, amiben azok játszódnak.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com