Hírek

Kitűzték Quentin Tarantino új filmjének premierdátumát

Tarantino

Megvan meddig várat minket Quentin Tarantino új filmjének bemutatásával. Kilencedik filmje a Manson-gyilkosságok idején játszódik majd.

Tarantino Harvey Weinstein ügye után elpártolt a The Weinstein Companytől és a Sonynál készíti el kilencedk filmjét. A történet 1969 nyarán játszódik Los Angelesben és egy sikeres tévés színészt helyez középpontjába, aki a filmiparban szeretne elhelyezkedni. Ráadásul barátja, aki egyben kaszkadőre is, ugyanezt az álmot kergeti. A konkrétumokat nélkülöző alaphelyzethez nem tudni még, hogyan csatlakozik a Charles Manson által levezényelt gyilkosságsorozat.

Sharon Tate

A film szerepeire olyan színészek nevei merültek fel, mint Brad Pitt, Leonardo DiCaprio vagy Tom Cruise. Az egyik Manson-áldozatot, a színésznő Sharon Tate-et – Roman Polanski feleségét – valószínűleg Margot Robbie alakítja majd. Tarantinot ismerve komolyabb pénzösszeget pedig arra is lehetne tenni, hogy valahogy Samuel L. Jackson is helyet kap a produkcióban, bár még semmilyen hivatalos casting nem történt.

A rendező kilencedik mozijának bemutatója 2019. augusztus 9-én lesz.

Így még közel két évet várhatunk Tarantino munkájára, aki a Django elszabadul és az Aljas nyolcas után elhagyta a decemberi bemutatót. Úgy látszik a rendező olyan évszakban szereti bemutatni a filmjeit, amiben azok játszódnak.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..