Hírek

Kiút az unott romantikából? – A (sz)ex az oka mindennek előzetes

A (sz)ex az oka mindennek előzetes (Leslye Headland)

A (sz)ex az oka mindennek előzetes (Leslye Headland)A (sz)ex az oka mindennek előzetese alapján úgy tűnik, Leslye Headlandnak sikerült új hangon megszólalnia az amerikai függetlenfilm berkeiben, annak ellenére, hogy a film az egyik legelcsépetlebb műfaji katergóriába, a romantikus komédiába sorolható.

Az alig két és fél perces magyar szinkronos előzetes alapján úgy tűnik, a sztori hátat fordít a megszokott hercegnőért folyó csatajeleneteknek, és furcsa átmenetet képez az Amerikai pite szüzesség elvesztés tematikája illetve a Szerelem a felhők felettből vagy akár az Annie Hallból ismert abszurd újratalálkozás között.

Egy egyéjszakás kaland során Lainey és Jake elveszítik szüzességüket, majd útjaik szétválnak. Mikor évekkel később újra összefutnak, Jake már intrikus nőcsábász, Lainey pedig folyton megcsalja éppen aktuális barátját. Zátonyra futott szerelmi életük miatt az exek kiváló szövetségesekké válnak, akik – kibeszélve mindent a szexről – egyre közelebb kerülnek a testiség és a szerelem vékony határvonalához. Már csak meg kéne állniuk, hogy másokkal is ágyba bújjanak.

A hazai bemutató dátuma: 2015. szeptember 10.

https://www.youtube.com/watch?v=56c1NI1CCiA&feature=youtu.be

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya