Hírek

Klasszikus magyar filmek a Film+-on

bujtoristvanSzínészóriások, régi színes és fekete-fehér filmek: novembertől klasszikus magyar alkotásokat vetít a Film+.

A kedvelt amerikai vígjátékok, krimik és tematikus hetek mellett – most először – kiváló magyar filmeket is műsorára tűz a csatorna péntekenként és hétvégén.

November elsején, pénteken este Ötvös Csöpi kezd nyomozásba A pogány Madonna után, majd a bűnüldözést a Csak semmi pánik című vígjátékban folytatja. Bujtor Istvánt A Pendragon legendában is láthatjuk Latinovits Zoltán és Darvas Iván mellett.

A Film+ nézői olyan regényadaptációkat is megnézhetnek, mint az Egri csillagok című történelmi kalandfilm, vagy az Egy magyar nábob című filmdráma. A filmek szereplői színészóriásaink: Sinkovits Imre, Latinovits Zoltán, Ruttkai Éva, Gobbi Hilda, Venczel Vera, Bárdy György, Bessenyei Ferenc, Básti Lajos, Tordai Teri.

November-december hónapban számos fekete-fehér alkotás is képernyőre kerül, olyan, szintén nagy nevekkel mint Jávor Pál, Darvas Iván, Tolnay Klári, Kabos Gyula, vagy épp Latabár Kálmán. Ki először, ki sokadjára láthatja például a Fizessen nagysád!, a Lila akác, a Szegény gazdagok, vagy éppen az Egy szoknya egy nadrág című filmeket.

Sajtoklub.tv

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com